Amouage Opus VIIIeau de parfum unisex

Amouage Opus VIII eau de parfum unisex
Amouage Opus VIII eau de parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
117400Ft

Spóroljon 46%
100 ml
63500Ft

Kód: AMU0174 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Az értékes niche parfümök most 15%-kal olcsóbban a 15scenthu kóddal. Csak vasárnapig!
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 03. 03.
Személyes átvétel
kedd 2020. 03. 03.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Amouage Opus VIII parfüm leírása
Összetétel

Az Amouage Opus VIII keletiesen fás, kifejezetten fényes, virágos oldallal bíró illat, férfiak és nők számára. A független, londoni székhelyű luxus parfümmárka Eau de Parfumja az Ománi Szultánság gazdag és változatos örökségéből merít ihletet. Nyugtató, egyben pikáns és meglepő, és a többi Amouage parfümhöz hasonlóan egyedülállóan inspiráló.

Az Opus VIII Eau de Parfum az Amouage márka luxuskollekciójába tartozik. A Library Collection tíz, időtlen kalandként megalkotott, az aktuális divatirányzatoktól független illatot foglal magába. E kollekció minden figyelemreméltó, csodálatos, az integritást, az eredetiséget és a mestermunkát dicsőítő illatát az emberi életút jelentős mérföldkövei és emlékei inspirálták. Az Opus Eau de Parfumokat I-től X-ig terjedő "kódok" jelölik, melyek státuszukat, a nagyobb kollekció keretén belüli teljes műként jelzik. Mindegyikük dacol a hagyományos osztályozással, átlépnek a nemeken, és viselőik számára lehetővé teszik, hogy megalkossák saját, egyedi történetüket. A Library Collection illatkollekció költői tiszteletadás az életművészetnek.

Az Amouage Opus VIII Eau de Parfum egy lenyűgöző, kiváló minőségű és hosszan tartó illat. A Library Collection sorozat nyolcadik ékszere, ez az időtlen, klasszikus illat, amely a parfümös szakmából született Pierre Negrin és Richard Herpin elismert parfümtervezők közös alkotása. Inspirációul a valóság és az illúzió közti párbeszéd létrehozásának szédítő hatása szolgált. Az Opus VIII illatkompozíciója a fejjegyben jázmin, ilang-ilang és narancsvirág tónusaival nyit. A szívjegyben sáfrány, gyömbér, guajakfa és vetiver illatozik. Az alapjegyet balzsamos benzoin- és pimentfa- akkordok alkotják.

Az Amouage Opus VIII a nyitó tónusok aranyló aurájából halad át a megkapóan mély szívjegybe, s az illatból a bizarr luxushullám sem hiányzik, amely lezárásként kíséri az akkordok sötét intenzitását. Az Amouage Opus VIII Eau de Parfumot - ezt az illat-remekművet, mely tökéletesen megtestesíti a valóság és az illúzió kreatív összecsapását -, azok a férfiak és nők értékelik, akik a valóban ötletes és teljesen időtlen illatokat részesítik előnyben. Örökre rabul ejti azokat, akik a keleties és fűszeres oldallal bíró fás, virágos illatokat szeretik, és persze örömöt okoz mindenkinek, aki nagyra értékeli az igazi minőséget és a parfümgyártás minden lépésében ott rejlő precizitást. Az Opus VIII nappali és esti használatra egyaránt alkalmas, egész éven át. Viselőjének mindig megnyugtató és egyben felemelő érintést nyújt, és egyedisége, valamint vonzó kivételessége révén biztonsággal segíti kitűnni a tömegből.

A legszigorúbb minőségi szabványok és folyamatok alapján gyártott, elragadó illatokon kívül az Amouage márka parfümjei luxus üvegcséik révén is figyelmet keltenek. Az Opus I vonzó, kerek formájú, gyönyörű, matt világos-rózsaszínű, arany díszítőelemekkel ékített üvegcséje elegáns, letisztult, fényűzésre utaló formavilágával ejt rabul. A csomagolást rendkívül megkapó, drámaian kidolgozott palack-motívummal ellátott, szürke árnyalatokban létrehozott doboz egészíti ki.

Amouage Opus VIII - nyugtató és mégis meglepő, a valóság és az illúzió közti párbeszéd ihlette illat.

Összetétel

Fej
ylang-ylang, narancsfa virága, jázmin
Szív
guajakfa, sáfrány, gyömbér, tömjén, vetiverfű
Alap
benzoin, balzsamos tónusok
Az illat fajtája
orientális, fás

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Opus VIII