Ugrás a fő tartalomhoz

3INA

A name márkáról 3INA

Merész, szórakoztató és határok vagy korlátozások nélküli. Ilyennek kellene lennie a szépségnek a 3INA spanyol márka szerint, amely a dekoratív kozmetikára irányul. A világosan megvonalazott, univerzális szépség meghatározásával szemben helyezkedik el és teret ad az önkifejezésnek. Teszi mindezt jó minőségű, gazdagon pigmentált és hosszantartó hatással rendelkező, Európában gyártott termékek közvetítésével.

 

A 3INA kozmetika, amelyet Mee-nah-nak ejtenek ki, 2016-ban született. A márka alapítói, Pablo Rivera és Mark Eve úgy döntöttek, hogy szakítanak a sztereotip megközelítéssel és elvetik azt a gondolatot, amely szerint egy adott termékfajtának mindenki számára megfelelőnek kell lennie. Ezért a dekoratív kozmetikát az árnyalatok széles skálájában kezdték el gyártani, oly módon, hogy az valamennyi ember szépségét kiemelje, figyelmen kívül hagyva az arcbőr színtónusát illetve alkalmazója nemét. A 3INA team elképzelései szerint a sminkelésnek szórakoztatónak kellene lennie, ezzel kifejezve az identitást, kultúrát vagy hangulatot és egyidejűleg önbizalmat sugározva az új dolgok kipróbálásához.

Próbálja ki Ön is a termékeket, amelyek a színek nyelvén szólalnak meg és felébresztik Önben a művészt és a merész újítót. A 3INA Make-up az alapozó, a korrektor és a smink szerepét tölti be, míg a 3INA The Blush arcpirosító arcának lágy rózsaszín árnyalatot ad. Amennyiben nem tudja elképzelni az életét kifejező ajkak nélkül, meg fogja szeretni a 3INA Lipstick  rúzsokat és a hosszantartó 3INA The Longwear Lipstick terméket. Nevetését még jobban fel fogja ragyogtatni az 3INA Lip Gloss ajakfény. Természetes szépségét tökéletesen ki fogja emelni a 3INA The Build Up Mascara szempilla-spirál, a 3INA Eyeliner szemhéjtus avagy a 3INA Cream Eyeshadow szemfesték.

teljes szöveg szöveg elrejtése