Ugrás a fő tartalomhoz

Yves Rocher

Yves Rocher

Kényeztesse magát az Yves Rocher növényi kozmetikumokkal, amelyek kímélik bőrét és a környezetet is. Összetételükben főleg növényi eredetű anyagok kaptak főszerepet, amelyek jótékony hatással vannak az arcbőrre, a műanyag vagy üvegcsomagolásuk pedig 100%-ban újrahasznosítható.  

A márka története egy kis francia bretagne-i faluban, La Gacillában kezdődött, ahol Yves Rocher, a márka alapítója született 1930-ban. A kíváncsisága, a környezet és a növények gyógyító hatása iránti szeretete vezette az első salátaboglárka gyökeréből készített krém létrehozásához. A gyógyszerészek és a szakértők kinevették, akik abban az időben még előnyben részesítették a vegyi összetevőjű termékeket. Yves Rocher azonban nem adta fel, szorgalmának és hajthatatlanságának köszönhetően hamar felkeltette környezete érdeklődését, és Franciaország-szerte ismertté vált.  

Tapasztalja meg Ön is a híres francia kozmetikumok hatását a saját bőrén. Próbálja ki például a fiatalító hatású Yves Rocher krémet az Elixir Jeunesse-t, az Yves Rocher hidratáló arcápoló termékek közül a Hydra Végétalt vagy bármelyik Yves Rocher sampont. Érdemes megemlíteni az illatokat is – például a női Yves Rocher So Elixir Purple vagy az Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel Eau de Parfumöt.

teljes szöveg szöveg elrejtése