Yves Rocher

Kényeztesse magát az Yves Rocher növényi kozmetikumokkal, amelyek kímélik bőrét és a környezetet is. Összetételükben főleg növényi eredetű anyagok kaptak főszerepet, amelyek jótékony hatással vannak az arcbőrre, a műanyag vagy üvegcsomagolásuk pedig 100%-ban újrahasznosítható.  

A márka története egy kis francia bretagne-i faluban, La Gacillában kezdődött, ahol Yves Rocher, a márka alapítója született 1930-ban. A kíváncsisága, a környezet és a növények gyógyító hatása iránti szeretete vezette az első salátaboglárka gyökeréből készített krém létrehozásához. A gyógyszerészek és a szakértők kinevették, akik abban az időben még előnyben részesítették a vegyi összetevőjű termékeket. Yves Rocher azonban nem adta fel, szorgalmának és hajthatatlanságának köszönhetően hamar felkeltette környezete érdeklődését, és Franciaország-szerte ismertté vált.  

Tapasztalja meg Ön is a híres francia kozmetikumok hatását a saját bőrén. Próbálja ki például a fiatalító hatású Yves Rocher krémet az Elixir Jeunesse-t, az Yves Rocher hidratáló arcápoló termékek közül a Hydra Végétalt vagy bármelyik Yves Rocher sampont. Érdemes megemlíteni az illatokat is – például a női Yves Rocher So Elixir Purple vagy az Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel Eau de Parfumöt.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Kollekció
Továbbiak megtekintése
Kinek?
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   4
  •   1
Bestsellerek