Ugrás a fő tartalomhoz
Yotuel Pen fogfehérítő toll
Yotuel Pen fogfehérítő toll
Yotuel Pen fogfehérítő toll
Yotuel Pen fogfehérítő toll
Yotuel Pen fogfehérítő toll

A Yotuel márkát 1994-ben alapították. A spanyol Biocosmetics Laboratories portfóliójába tartozik és csúcsminőségű fogfehérítő termékek kifejlesztése specializálódott. Ezen a területen hatalmas sikereket ért el - a Youtuel Professional rendszert több mint 75 országban alkalmazzák a fogorvosok.
A fogkrémek, krémek, szájvizek és más Yotuel termékek agresszív vegyi anyagokat nem tartalmaznak. Szabadalmaztatott összetételüknek köszönhetően (xilit, fluorid, kálium) aktívan védik a fogzománcot, ezáltal meggátolják a fogérzékenység fokozódását. A Yotuel készítmények segítséget jelentenek a fogkő és lepedék elleni harcban és fenntartják a szájüreg mikroflórájának természetes egyensúlyát. Semleges pH és meglepően alacsony RDA (Relative Dentin Abrasion) értékkel rendelkeznek.
Yotuel büszke arra, hogy termékeit számos egyetemen és klinikán sikeresen tesztelték. Emellett többször is nyertek különböző versenyeket és felméréseket - például a "Yotuel All In One" krém a rangos Pure Beauty díjat nyerte el (mint legjobb fogászati újdonság). A Mark Yotuel márka mindeni tetszését elnyeri, aki szép mosolyra vágyik, hatékony és cukortól, alkoholtól, valamint nátrium-lauril-szulfáttól mentes fehérítőt keres, továbbá nem szeret fogorvoshoz járni.  

YotuelPen fogfehérítő toll

11 360Ft
5%-kal kedvezőbb ár
5 g
10 730Ft
8 580Fta brands kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
-20%

Több mint 5 db a raktáron | 214 600,00Ft / 100 g, áfával | Minimális ár 8 780 Ft
| Kód: YOT0602
1
Express One Hungary
hétfő 2024. 04. 29.
Személyes átvétel
szombat 2024. 04. 27.