90 másodperc a tökéletes bőrért

Szereti az arcmaszkokat, de nincs se ideje, se türelme őket használni? Próbálja ki az UFO-t - egy újdonság a bőrápolás terén, melyet a Foreo márka vezetett be a piacra. Az innovatív technológiának köszönhetően a 20 perces bőrápolást 90 másodpercre rövidíti. Hatása már pár nap után észrevehető. Siessen, mert az első 100 vásárló arcmaszkokat kap ajándékba!

Vásárolja meg elővételben az UFO-t és 4 arcmaszk szettet kap ingyen, melyek mindegyike 7 aktivált UFO maszkot tartalmaz!

Legyen az elsők között, akik kipróbálják az UFO-t! Elég, ha lentebb megadja a személyes adatait és mi értesíteni fogjuk, amint megérkezik hozzánk az UFO. Siessen! Egy megadott ideig minden előrendelt UFO-hoz küldünk ajándékot: 4 arcmaszk szettet, mely egyenként 7 nappali és éjszakai maszkot tartalmaz 12 464 Ft értékben. Az arcmaszk összetétele tökéletesen párosul az UFO egyedi programjával, mely reggeltől estig biztosítja a bőr táplálását és revitalizálását. Ne habozzon és szerezze be!

Üdvözlünk a jövőben

A tradicionális fátyolmaszkokkal ellentétben az UFO kimagasló bőrápolási eredményeket kínál mindössze 90 másodperc alatt. Az előre beállított programokkal elérhető hűtés, melegítés, T-Sonic pulzálások, valamint vörös, kék és zöld LED-fényterápia kombinálásával nyugtató hatású, hatékony, professzionális szintű szépségápolási kezeléssel kényeztetheted magad otthonod kényelmében.

Egy teljesen új maszkolási módszer

Az UFO természetes könnyedséggel siklik át arcod minden centiméterén, és közben aktiválja az exkluzív koreaimaszk-formuláinkban található esszenciális összetevőket. A puha mikroszálból készülő UFO-aktivált maszkjainkat növényi és gyümölcskivonatokkal, koncentrált növényi olajokkal, valamint természetes virágvízzel itatjuk át. A maszkok hatásainak a fokozása és bőröd ragyogása érdekében minden egyes maszkhoz egy előre programozott, UFO alkalmazásvezérelt kezelési rutin párosul.

 

Szeretnék e-mailben informálva lenni, ahogy raktáron lesz a Foreo UFO.

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.

Személyes adatok