Tom Ford Violet Blonde

eau de parfum nőknek 100 ml

1×
Tom Ford Violet Blonde eau de parfum nőknek 100 ml
Tom Ford Violet Blonde eau de parfum nőknek 100 ml
Tom Ford Violet Blonde eau de parfum nőknek 100 ml
100 ml

Kód: TOF0008 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Tom Ford Violet Blonde
100 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Tom Ford Violet Blonde parfüm leírása

A Tom Ford Violet Blonde egy pompás újdonság hölgyek számára 2011-ből. Egy koktélba kevert, kiválóan jól sikerült gyümölcs-virág kombinációrol van szó, amely a szappan lágyságát és tisztaságát idézi fel. Kezdetben a fűszerek erősebb tónusai kápráztatják el Önt, ezek viszont gyorsan elillannak és a felejthetetlen gyönyör és luxus váltja fel őket. Legyen az a nő, aki úgy vonzza magához a férfiakat, mint a csábítóan illatos virág a méheket.

A Violet Blonde parfüm fő összetevői a virágok, a gyümölcsök és a fűszerek. A flakon külseje nagyon vonzó. Az üvegcse mézes-arany folyadékot tartalmaz, aranyozott kupakkal van díszítve és érdekes formája van éles élek nélkül is. Csomagolása sötétkék és a modern stílust, a minőséget, valamint a luxust eleveníti fel.

A rózsabors erejét és intenzitását az édes mandarin és a gyengéd ibolya levelek finomítják. Azok egy pillanat alatt egyesülnek a rendkívül mámorító nőszirommal, az elegáns jázminnal és az elbűvölő írisszel. A púderes beütésnek a lágyságát a bársonyvirág adja meg, amely az illat alapjában rejtőzik együtt a kellemes vetiverrel, a hűsítő mósusszal, a száraz cédrussal és a benzoinnal, mely a Violet Blonde parfümnek a régi idők romantikus auráját adja. Az egész illatkompozíció szokatlan hosszú ideig érezhető és élete egyedi pillanataira a legalkalmasabb, viszont ha minden nap fényűző akar lenni, akkor használja a parfümöt amikor csak kedve támad.

Tom Fordnak igazán sikeres karrier áll a háta mögött. Film készítésből, színészetből és divattervezésből élt meg. Nagyjából harminc férfi és női illat írható a számlájára. Általában kellemes klasszikusokról van szó modern kivitelben. A Tom Ford parfümök sajátosak a csomagolás terén is, melyeknek univerzális formájuk van, mint a férfi, úgy a női illatok esetében is. Ha Önnek nélkülözhetetlen a márka tekintélye, a kiváló minőség és az annak megfelelő ár, akkor a Tom Ford éppen Önnek való.

A Tom Ford Violet Blonde egy különösen jól sikerült újdonság, amely viszonylag rövid időn belül nagy rajongótábort kerített magának. Népszerűsége kétségtelenül szédületes gyorsasággal fog nőni és lehetséges, hogy egy bizonyos időn belül a Violet Blonde a parfüm hírességek csarnokában fogja végezni. Az adottságai mindenesetre megvannak rá!

Összetétel

Alap
benzoin, cédrus, pézsma, velúr, vetivérfű
Fej
bors, mandarin
Szív
jázmin
Az illat fajtája
fás, virágos

Tom Ford a márkáról

Tom Ford parfümök|Tom Ford - Hála a kimeríthetetlen kreativitásának az amerikai Tom Ford tervezőnek sikerült a gyengülő Gucci márkát termelő divatgyárrá alakítania. Gucci - nál 1994 - től dolgozott, mint kreatív igazgató, a rá következő évtizedben több sikeres és szexi kollekciójával, megszólította a hölgyeket az egész világon. 2000 - ben bemutatta a parfümjeit is. Jellemzőek rájuk az érzékiség és a képesség megérteni, hogy mit is akarnak valójában a nők. "Az ő műve lehetővé teszi a nőknek szexinek és magabiztosnak érezni magukat" - nyilatkozott róla a People magazinnak Mischa Barton színésznő. Próbálja ki Ön is a Tom Ford parfümöket és kozmetikát, melyek a divat világ ikonjai.

Értékelés Tom Ford Violet Blonde

Új értékelés hozzáadása

5.0
1 értékelés
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás