St.Tropez Prep & Maintain önbarnító applikátor

4×
St.Tropez Prep & Maintain önbarnító applikátor
St.Tropez Prep & Maintain önbarnító applikátor
önbarnító applikátor

Kód: STZ01852 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

St.Tropez Prep & Maintain termékleírás
Tulajdonságok

Immár nem lesz foltos a keze az önbarnító krémtől. A St.Tropez Prep & Maintain-hez való applikátor segít az önbarnító krém felvitelében és egyúttal kellemesen átmasszírozza a bőrt. Összeköti a kellemeset a hasznossal, így a krém felvitele a kedvenc rituálék közé fog tartozni.

Tulajdonságai:

  • biztosítja az önbarnító krém egyenletes felvitelét
  • meggátolja a bőrön a nemkívánatos foltképződést
  • megvédi a kezeket a nemkívánatos elszíneződéstől
  • ismételten használható

Alkalmazása:
Vigye fel az önbarnító krémet az applikátorra és egyenletesen kenje szét a bőrön. Győződjön meg róla, hogy nincs sehol túlzottan nagy mennyiségben, vagy esetleg kihagyva valamilyen rész.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra

St.Tropez a márkáról

p>A St.Tropez márkájú kozmetikai termékek világszerte ismertek. Az önbarnító készítmények területén már sok éve a csúcsminőséget képviselik, és már régóta a világhírességek kedvencei közé tartoznak.
A szórakoztatóipar legtöbb csillagának természetes hatású barnasága a St.Tropez márkájú készítmények tökéletes hatásának köszönhető. Ezek a rendkívül kellemes illatú szerek pár perc alatt gyors és biztonságos barnulást eredményeznek. Alkalmazásuk után a nők és a férfiak bőre egyaránt lágy, üde és gyönyörűen természetes aranybarna színű lesz.
A St.Tropez márk luxustermékei termékei egyenletesen barna és vonzó bőrt hagynak maguk után. Próbálja ki ön is a barnaságot, amellyel a hírességek világszerte élvezettel dicsekednek!  

Értékelés St.Tropez Prep & Maintain4