St.TropezPrep & Maintain kesztyű peeling hatással

2×
St.Tropez Prep & Maintain kesztyű peeling hatással
St.Tropez Prep & Maintain kesztyű peeling hatással
kesztyű peeling hatással

Kód: STZ0052 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás St.Tropez Prep & Maintain
Tulajdonságok

Készüljön fel a tökéletes barnulásra a St.Tropez Prep & Maintain peeling hatású kesztyűvel. Eltávolítja az elhalt bőrsejteket és előkészíti a bőrt bármilyen St. Tropez önbarnító felvitelére. Bőre igy puhább, simább lesz, így az önbarnító egyenletes felvitele is sokkal egyszerűbb.

Tulajdonságok:

  • előkészíti a bőrt az önbarnító felviteléhez
  • eltávolítja a felesleges önbarnítót
  • eltávolítja az elhalt hámsejteket
  • puha tapintásúvá teszi a bőrt
  • gyengéden peelingeli a bőrt
  • egyesíti a bőr tónusait

Használata:
Nedves bőrre használja, gyengéd körkörös mozdulatokkal masszírozza bőrét. A felesleges önbarnító, vagy az esetleges hibák eltávolításához használja mutatóujját és a kesztyűvel dörzsölje az érintett területet.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra

St.Tropez a márkáról

A St.Tropez márkájú kozmetikai termékek világszerte ismertek. Az önbarnító készítmények területén már sok éve a csúcsminőséget képviselik, és már régóta a világhírességek kedvencei közé tartoznak.
A szórakoztatóipar legtöbb csillagának természetes hatású barnasága a St.Tropez márkájú készítmények tökéletes hatásának köszönhető. Ezek a rendkívül kellemes illatú szerek pár perc alatt gyors és biztonságos barnulást eredményeznek. Alkalmazásuk után a nők és a férfiak bőre egyaránt lágy, üde és gyönyörűen természetes aranybarna színű lesz.
A St.Tropez márk luxustermékei termékei egyenletesen barna és vonzó bőrt hagynak maguk után. Próbálja ki ön is a barnaságot, amellyel a hírességek világszerte élvezettel dicsekednek!  

Értékelés St.Tropez Prep & Maintain2