Sminklemosó kendő

A varázslatos arctisztító kendők nem hiányozhatnak egyetlen táskából vagy fürdőszobából sem.

 

Képesek ugyanis csodát tenni! Sminktelenítse arcát, és élvezze, hogy bőre tökéletesen tiszta, készen állva a további kalandokra!

Sminklemosó arctisztító kendők

Ezek a nedvesített kendők gondoskodnak a smink eltávolításáról, majd megtisztítják és felfrissítik a bőrt. Használhatók egész évben, vagy akár egyszer-egyszer, ha éppen elfogyott a sminkeltávolító tej vagy a micelláris víz. Válasszon a tisztítókendők széles kínálatából normál, száraz vagy akár érzékeny bőrre!

Praktikus sminkeltávolítás utazáshoz

Egy rövid szabadságot tervez, és szeretne minél több helyet megspórolni a bőröndjében? Megszokott sminkeltávolító készítményeit nyugodtan hagyja otthon, és vigyen helyettük sminklemosó kendőket, melyeket felhasználás után nem kell hazavinnie!

Hogyan használjuk a tisztítókendőket?

Vegyen ki egy kendőt a csomagolásból, és finoman távolítsa el vele az összes szennyeződést és sminket az arca közepétől oldalra és kifelé haladva! Ezzel biztosítja a nyirok megfelelő elvezetését, és küzd a ráncképződés ellen. Az alapos tisztítás után ne felejtse el megfelelően lezárni a kendő csomagolását, meggátolva ezzel a kendők kiszáradását!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már
  • Tisztító törlőkendő
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Arcbőrtípus
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   7
  •   2
  •   1
Bestsellerek