Ugrás a fő tartalomhoz

Smashbox

Smashbox

Legendás fotóstúdióban született, professzionális fotográfusok, stílusművészek és modellek által igazolt. Ez a napfényes Los Angelesből érkezett Smashbox kozmetika, amelynek köszönhetően nem csak a fényképezőgép előtt lesz tökéletes a megjelenése.

A Smashbox márka megszületése Davis Factor fotósnak és testvérének, Deannak köszönhető, akik a hollywoodi legenda, azaz Max Factor dédunokái. A testvérek 1990-ben együtt hozták létre Los Angelesben a Smashbox Studios kreatív fotóstúdiót, amely gyorsan közkedveltté vált a világhírű fotósok, színészek, modellek és zenészek körében. Davis 1996-ban a professzionális fotózásban szerzett tapasztalatait hasznosítva megalapította a Smashbox márkát. Elsőként azt a Smashbox Photo Finish Primer sminkalapot jelentette meg, amelynek köszönhetően a smink végtelen hosszú ideig megőrzi tökéletes állapotát. Napjainkban a sminkművészek körében ez a Smashbox sminkalap szó szerint legendának számít.

A sminkalap mellett próbálja ki a Smashbox magas fedésű alapozóját, a 24 órás tartású Smashbox Studio Skin Foundation alapozót, a szempillákat tökéletesen göndörítő Smashbox Super Fan Mascara szempillaspirált, vagy a Smashbox Halo Fresh Perfecting Powder púdert is. A számos csodás színárnyalatban kapható Smashbox Always on Liquid Lipstick ajakrúzs szintén figyelemre méltó.

teljes szöveg szöveg elrejtése