Rimmel Rita Orakörömlakk

Rimmel Rita Ora körömlakk
Rimmel Rita Ora körömlakk
árnyalat 807 My Grey 8 ml

Kód: RIM1975 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Rimmel Rita Ora termékleírás
Tulajdonságok

A Rimmel Rita Ora gyorsan száradó körömlakk csodálatos színt ad a körmeinek, továbbá tökéletesen sima és ragyogó felületű körmöket eredményez.

Tulajdonságai:

  • gyorsan szárad
  • kényelmesen felvihető
  • sokáig tart

Alkalmazása:
Vigye fel az ecsettel a körömlakkot az előző lakktól megtisztított és zsírtalanított körmeire.

Tulajdonságok

Árnyalat
szürke
Festék típusa
gyorsan száradó
Hatás
fényes

Rimmel a márkáról

A Rimmel márkát 1834 -ben alapította Eugen Rimmel Londonban. Eleinte kis családi cégként  indult, főként parfümök eladásával foglalkozott. Az idő múlásával a cég egyre nőtt, majd 1949 -ben a Coty Inc. társaság tulajdonába került. A Rimmel márka a nagyon jó minőségű dekoratív kozmetikájáról ismert. A Rimmel márka híres mottója: „Get the London Look“, mely lefordítva „Szerezz londoni hatást”. A Rimmel márka széles kínálatából probléma nélkül sikerül választania minden olyan nőnek, aki nagyszerűen és vonzóan akar kinézni

Értékelés Rimmel Rita Ora