Parfums De MarlyPegasus Exclusif Eau de Parfum uraknak

2×
Parfums De Marly Pegasus Exclusif Eau de Parfum uraknak
Parfums De Marly Pegasus Exclusif Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
125 ml
85 450Ft

68 360,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: PDM00629 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 10. 25.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 26.

Leírás Parfums De Marly Pegasus Exclusif
Összetétel

Induljon a férfiasság keresésére a nemesebb és szabadabb Parfums De Marly Pegasus Exclusif parfümmel. Egy karakteres illat, amely a bőrön lendületet vesz. A nyugodt férfiasság és a mámorító erő megkülönböztető jegyeivel ez az egyedülálló kreáció a nagyra becsült vanília érzékiségét testesíti meg.

  • ámbrás – fás illat férfiaknak
  • az erőt kereső férfiaknak
  • őszi, téli illat, inkább esti viseletre

Az illat összetétele

A már jól ismert vanília meleg, édes illata érezhető, melyet az ámbra, a szantálfa, a természetes oud és a guaiac keleti jegyeivel ötvöztek. Mindezt a jázmin, a levendula, a keserűmandula és a geránium virágos tónusaival kombinálták. Az illat a gyümölcsök és fűszerek, köztük a bergamott, a rózsaszín bors, a kardamom és a heliotróp finom egyensúlyával büszkélkedhet.

Az illat története

A Pegasus Exclusif 2020-ban került forgalomba. A Julien Sprecher által létrehozott Parfums de Marly a Château de Marly életstílusának pompáját eleveníti fel. Tiszteletben tartja a francia virtuozitást, merész kompozíciókkal, amelyek bátran szembe mennek a szokásokkal. A Parfums de Marly egyedülálló élményt teremt, amely a klasszikus és a kortárs közötti lenyűgöző kapcsolatot tükrözi. A 18. század pompája a modern látásmód prizmáján keresztül.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
heliotrop, bergamott, kardamon, rózsabors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, gólyaorr, levendula, keserűmandula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
oud, vanília, borostyán, szantálfa, fás tónusok
Az illat fajtája
fás

Parfums De Marly a márkáról

A Parfums de Marly niche luxusparfümök születését az illatok iránti rajongásáról ismert XV. Lajos uralkodásának időszaka ihlette. Főleg az extravagáns, gazdag összetételű és nagy intenzitású parfümöket kedvelte. Minden nap másik illatot követelt a szobájába, udvarának illatozó szökőkútjai pedig messze földön híresek voltak.

A Parfums de Marly parfümök életre keltik Château de Marly gazdag vendégségeinek és ünnepségeinek szellemét, melyeket a királyi udvar tagjai számára, illetve a magas rangú külföldi vendégek szórakoztatására rendeztek itt. A becsületes kézműves parfümkészítés hagyományaihoz való visszatérésen kívül a Parfums de Marly márka a lóverseny előtt is tiszteleg. XV. Lajos mélységesen rajongott ugyanis a lovakért. A parfümök mindegyike a francia udvarban felfedezett egy-egy különleges ló nevét és karakterét viseli. Így megszagolhatja például Parfums de Marly Herod, Oajan vagy Pegasus illatát.

Valamennyi Parfums de Marly parfüm mélyén ott rejlik a francia történelem varázsa. Merüljön el a legkiválóbb minőségű alapanyagok gazdag eszenciájában, melyeket a parfümkészítés 18. századi aranykorában használtak.

Értékelés Parfums De Marly Pegasus Exclusif2