Notino Glamour Collection Spacious Make-up BagNagy sminktáska

Notino Glamour Collection Spacious Make-up Bag Nagy sminktáska
Notino Glamour Collection Spacious Make-up Bag Nagy sminktáska
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
6100Ft

Spóroljon 39%
3750Ft

Kód: NOI02100 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 04. 14.
Csomagküldő – átvevőhely
kedd 2020. 04. 14.

Notino Glamour Collection Spacious Make-up Bag termékleírás

Utazni készül, vagy csupán a nélkülözhetetlen dolgait szeretné rendszerezni a táskájában? A Notino Glamour Collection kozmetikai táska szett bármelyik esetre megoldást jelent. Minden apróság belefér a táskáiba, arról nem is beszélve, hogy önmagukban is stílusos dizájn kiegészítők.

Tulajdonságai:

  • smink, ékszer vagy más apró tárgyak tárolására szolgál
  • a táskák dizájnját Franciaországban tervezték
  • táska mérete: 27 × 17 × 8 cm

Anyaga:

  • 100 % poliuretán
  • nylon cipzár

Notino a márkáról

Már több mint 15 éve a szépség világában tevékenykedünk, és ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalatra és ötletre tettünk szert. Termékeinket olyan ügyfeleink ihlették, akiket a szépség ugyanúgy szórakoztat, mint minket, és akik nem érik be akármivel.

Arra törekszünk, hogy a Notino a legmagasabb minőséget kínálja a lehető legkedvezőbb áron. Csapatunk eredeti és minden alkalomra népszerű termékválasztékot kínál, kezdve a praktikus kozmetikai daraboktól és utazó szettektől egészen az olyan személyre szabott szolgáltatásokig, mint a parfümök gravírozása és a luxus-ajándékcsomagolás. Odafigyelünk az Ön igényeire, és tudjuk, hogy a működő, dizájnos és átgondolt kozmetikai kellékek jó helyen lesznek Önnél. Az a célunk, hogy a szépséget mindenki számára elérhetővé tegyük.

Az összes terméket kizárólag a Notino-n találja meg, ahol folyamatosan a portfóliónk bővítésén és új innovatív eljárásokon dolgozunk.

Értékelés Notino Glamour Collection Spacious Make-up Bag