Ugrás a fő tartalomhoz

NKD SKN

Csak 100%-os barnaság és semmi dráma. Az NKD SKN önbarnító kozmetikumok olyan természetes eredetű összetevőkkel vannak tele, melyek kiválóan ápolják a bőrét és támogatják annak szépségét. Biztosítson magának másnapra tökéletes, természetes megjelenésű bronzbarnaságot.

 

Az NKD SKN márka a természetet és a technológiát egyesíti, így minden bőrárnyalatra megfelelő, kompromisszumot nem ismerő termékeket jelentet meg. Azok teljesen szerves és természetes összetevőket tartalmazó összetételüknek köszönhetően ápolják a bőrét, ezért az hidratált, táplált és jó állóképességű lesz. Ráadásul az NKD SKN készítmények alkohol- és parfümmentesek, és nincs olyan jellegzetes szaguk, mint ami gyakran előfordul az önbarnító kozmetikumoknál.

Mindegy, hogy a fokozatosan barnító hatású NKD SKN Gradual Glow, vagy a lemosható NKD SKN Pre-Shower mellett dönt-e, amit csak kis idővel a tusolás előtt kell használni. Ugyanis bármelyik NKD Skin terméket választja, az eredmény mindig ugyanaz lesz. Azaz szép, természetes és az olyannyira kedvelt napbarnított bőr.

teljes szöveg szöveg elrejtése