NKD SKN

Csak 100%-os barnaság és semmi dráma. Az NKD SKN önbarnító kozmetikumok olyan természetes eredetű összetevőkkel vannak tele, melyek kiválóan ápolják a bőrét és támogatják annak szépségét. Biztosítson magának másnapra tökéletes, természetes megjelenésű bronzbarnaságot.

 

Az NKD SKN márka a természetet és a technológiát egyesíti, így minden bőrárnyalatra megfelelő, kompromisszumot nem ismerő termékeket jelentet meg. Azok teljesen szerves és természetes összetevőket tartalmazó összetételüknek köszönhetően ápolják a bőrét, ezért az hidratált, táplált és jó állóképességű lesz. Ráadásul az NKD SKN készítmények alkohol- és parfümmentesek, és nincs olyan jellegzetes szaguk, mint ami gyakran előfordul az önbarnító kozmetikumoknál.

Mindegy, hogy a fokozatosan barnító hatású NKD SKN Gradual Glow, vagy a lemosható NKD SKN Pre-Shower mellett dönt-e, amit csak kis idővel a tusolás előtt kell használni. Ugyanis bármelyik NKD Skin terméket választja, az eredmény mindig ugyanaz lesz. Azaz szép, természetes és az olyannyira kedvelt napbarnított bőr.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   3