Ugrás a fő tartalomhoz

Nivea Men

Nivea Men

A férfiak is olyan kozmetikumokat akarnak, melyek tökéletesen ápolt megjelenést biztosítanak számukra. Randevúra vagy munkamegbeszélésre a jó külsőt még soha nem volt ennyire egyszerű elérni. A NIVEA MEN a hajról, a szakállról, az arcról és a testről gondoskodó ápolás.

A Nivea egy olyan vezető kozmetikai márka, melynek termékeiben már több mint 100 éve világszerte megbíznak az emberek. A legendás Nivea Creme először 1911-ben jelent meg a piacon és sokoldalúsága miatt a megújult formája a mai napig közkedvelt. A Nivea Men Creme ráadásul közvetlenül a férfi bőrre készült, így a textúrája könnyű, az illata pedig frissítő.

Ugyanakkor a Niveának bevált készítményeket tartalmazó egész termékcsaládja is van a férfiak számára. Erősítő sampon, Nivea Men tisztálkodó gél, ajakbalzsam vagy Nivea Men dezodor, ezek mind olyan termékek, melyeket egyetlen férfi sem nélkülözhet. A kínálatából nem hiányzik a borotválkozó gél, illetve hab, valamint az elengedhetetlen Nivea Men borotválkozás utáni balzsam sem.

teljes szöveg szöveg elrejtése