MuglerAlien Goddess Eau de Parfum utántölthető hölgyeknek

6×
Mugler Alien Goddess Eau de Parfum utántölthető hölgyeknek
Mugler Alien Goddess Eau de Parfum utántölthető hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Új
Spóroljon
41 360Ft

Spóroljon 14%
90 ml
35 520Ft

39 466,67Ft / 100 ml, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: THM05551 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Mugler termékeket legalább 17 000 Ft értékben, és ajándékként válasszon egy nesszesszer és az új Alien Goddess parfüm 10 ml-es változata közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 09. 24.
Személyes átvétel
péntek 2021. 09. 24.

Leírás Mugler Alien Goddess
Összetétel

Illat mint kihívás: Ünnepelje a nőiességét és kivételességét.

Vegye át a Mugler Alien Goddess női Eau de Parfum által megtestesített napistennő küldetését. Ez a parfüm a napsugarak káprázatos ragyogását és pozitív energiáját kölcsönzi Önnek. Semmivel össze nem téveszthető illattal öleli körül, és a világot ünneplő és felemelő istennővé változtatja Önt.

  • keleties illat virágos és fás jegyekkel
  • 2021-ben mutatták be
  • az Alien Goddess parfüm üvegcséje újratölthető

Az illat összetétele
Az első illatolástól kezdve, egészen az utolsó illatjegyek lecsendesüléséig ragyogó, varázslatos és végül szellemi jelenésként érzékelhető háromsíkú élménnyel örvendezteti meg. Ragyogásáról a kókusszal aláfestett bergamott sziporkázó citrusos illata gondoskodik. Utána a nőiesség és érzékiség szimbóluma, a fehér jázmin és a kunkor jelenik meg a legerőteljesebben. Végezetül a békesség és remény kifejezéseként a vanília és kaszmerán lép színre.

Az illat története
A Mugler Alien Goddess illatát alkotói, Marie Salamagne és Nathalie Lorson parfümőrök a napfény ragyogó és jóságos ölelő karjaként fogalmazták meg. Ez az Eau de Parfum abba a misztikus világba viszi Önt magával, amelyben a napistennőé a főszerep. Ő visz fényt a sötétségbe, ő teszi jobbá a világot és ő válik gyógyító ajándékká.

A Mugler Alien Goddess parfüm a nőiesség és remény üvegcsében rejtőző ígérete. Ez az aranyos árnyalatokba burkolt, fémes lakkozású üvegcse a napfelkeltét idézi meg, így tökéletes kiemeli a ragyogó illatkompozíciót.

Összetétel

összetétel
madagaszkári vanília, bergamott, kaszmerán, indiai jázmin
Az illat fajtája
virágos, fás

Mugler a márkáról

Thierry Mugler (*1948, Strasbourg, Franciaország) ugyanazon a néven 1973 - ban megnyitotta a szalonját a divat fővárosában - Párizsban. A 70 - es években főleg a francia hölgyekre szentelte figyelmét, valamint az aktuális divatnak ellentmondó ügyes ötleteknek. A saját parfümjét viszont csak 1992 - ben illatozta meg.
Thierry Mugler magát egy karmesternek tartja, aki csak megfelelő alakot ad a mindennapi dolgoknak maga körül. Fontos megjegyezni, hogy egy nagyon sikeres "karmesterről" van szó, mint a divat, mint a kiegészítők, valamint a parfümök terén is.
Jelenleg ezt a Mugler Alien sorozattal bizonyítja, vagy a sosem elöregedő Mugler Angel vonallal. Mint ruhatervező törődik az R&B image - ről Beyoncé énekesnőnek, valamint közreműködött az ismert film keletkezésénél, Parfüm: Egy gyilkos története.

Értékelés Mugler Alien Goddess6