Montale Wild Aoud Eau de Parfum unisex

Montale Wild Aoud Eau de Parfum unisex
Montale Wild Aoud Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
100 ml
38 900Ft

38 900,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MNT1482 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 08. 05.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 08. 05.

Leírás Montale Wild Aoud
Összetétel

A Montale Wild Aoud érdekes virágos jegyekkel kiegészített fűszeres-fás női és férfi parfüm az oud jellegzetes illatával. A Kelet és Arábia aromái, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása az oud más, kreatívan megválasztott illatjegyekkel társított érdekes értelmezését tárja elénk. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan a Wild Aoud Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait.

A Wild Aoud Eau de Parfum központi eleme a sasfának is nevezett aquilaria fa, másként agarfa, oud, aoud (arabul oudh). A gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ezt a valóban királyi alkotóelemet gyakran "folyékony arany" vagy "istenek fája" néven is emlegetik.

A Wild Aoud Eau de Parfum az agarfát füstös, ugyanakkor féktelen és fennkölt formában jeleníti meg. Az illatkompozícióban ezt az értékes fát az üröm, az egyiptomi muskátli és az olasz bergamott lenyűgözően pikáns keverékével megalapozott és borostyán jegyekbe burkolt szumátrai pacsuli, valamint dohány akkordjai teszik teljessé. A Montal Wild Aoud gazdag kompozíciójának összehangolása tökéletesen és ideális. Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Wild Aoud parfüm is nagy töménységű, prémium minőségű természetes anyagokból készül, így hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Wild Aoud a kontrasztok harmonikus együttesét kínálja. Az üdeség mélységgel, a sokoldalúság egységgel találkozik benne. Talán Pierre Montale - a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója - Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen ismét egy az agarfát magasztaló lenyűgöző ódát alkotott.

A Wild Aoud egész évben viselhető parfüm, mely nappali és különleges esti alkalmakra is ideális. A Montale Wild Aoud Eau de Parfum főként az ötletes kompozícióba ágyazott oud illatokat kedvelő nőket és férfiakat nyeri meg magának örökre. Ezt az aromát mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget és örömmel adja át magát a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Wild Aoud esetében gyönyörű vörösbarna szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Wild Aoud - az oud varázsa az ellentétek harmonikus játékában.

Összetétel

összetétel
agarfa, tíkfa, borostyán, üröm, pacsuli, dohány, bergamott
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Wild Aoud