Montale So Ambereau de parfum unisex

Montale So Amber eau de parfum unisex
Montale So Amber eau de parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
40 600Ft

Spóroljon 30%
100 ml
28 600Ft

Kód: MNT2189 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 07. 10.
Személyes átvétel
péntek 2020. 07. 10.

Montale So Amber parfüm leírása
Összetétel

A So Amber a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó fás-virágos-pézsmás női és férfi parfüm. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a So Amber Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait. A Montale So Amber Eau de Parfum a rózsa és az ámbra érzéki összefonódását tárja elénk.

A Montale So Amber ötletes illatkompozíciójának fejillata a marokkói rózsa akkordjaival bontakozik ki. Szívében sáfrány, szantálfa és ámbra illata árad, míg alapillatát málna, vanília és fehér pézsma jegyek alkotják. A hihetetlenül nemes szívben a hatásos, enyhén édeskés szürke ámbrát indiai szantálfa és csipetnyi iráni sáfrány hangsúlyozza, a gyönyörű marokkói rózsa pedig kaput nyit előttük. Az alapillatban játékosan bontakozik ki a mohó málna, finom vanília és az érzéki fehér pézsma.

Az egyetemes, hihetetlenül lenyűgözően kibomló aroma a domináns rózsás és ámbrás karaktereket melengetően fűszeres, édes, pézsmás és fás jegyekkel egyesíti. Az elért hatás játékos, érzéki, melengető, ám mindenekelőtt teljesen egyedülálló. Talán a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy olyan gyönyörű rózsás-ámbrás parfümöt alkotott, mely még a legigényesebb parfümszakértők figyelmére is rászolgál.

Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a So Amber parfüm is nagy töménységű, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. A Montale So Amber parfüm egész év folyamán nappal és este is viselhető, ám melengető oldala leginkább a hűvösebb hónapokban érvényesül. Ez a csodálatos Eau de Parfum mindenek előtt a rózsa és ámbra párosát kedvelőket nyeri meg magának, azonban mindenkinek javasolt próbálni, aki kreativitással társuló csúcsminőségű parfümre vágyik.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a So Amber esetében fényes, aranyból feketébe átmenő szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale So Amber - lenyűgöző játékossággal kifejlődő, fényűző, érzéki és melengető rózsás-ámbrás illat.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
marokkói rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
sáfrány, borostyán, szantálfa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, vanília, málna
Az illat fajtája
virágos, fás

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale So Amber