Montale So Ambereau de parfum unisex

Montale So Amber eau de parfum unisex
Montale So Amber eau de parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
40600Ft

Spóroljon 25%
100 ml
30400Ft

Kód: MNT2189 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 01. 29.
Személyes átvétel
szerda 2020. 01. 29.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Montale So Amber parfüm leírása
Összetétel

A So Amber a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó fás-virágos-pézsmás női és férfi parfüm. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a So Amber Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait. A Montale So Amber Eau de Parfum a rózsa és az ámbra érzéki összefonódását tárja elénk.

A Montale So Amber ötletes illatkompozíciójának fejillata a marokkói rózsa akkordjaival bontakozik ki. Szívében sáfrány, szantálfa és ámbra illata árad, míg alapillatát málna, vanília és fehér pézsma jegyek alkotják. A hihetetlenül nemes szívben a hatásos, enyhén édeskés szürke ámbrát indiai szantálfa és csipetnyi iráni sáfrány hangsúlyozza, a gyönyörű marokkói rózsa pedig kaput nyit előttük. Az alapillatban játékosan bontakozik ki a mohó málna, finom vanília és az érzéki fehér pézsma.

Az egyetemes, hihetetlenül lenyűgözően kibomló aroma a domináns rózsás és ámbrás karaktereket melengetően fűszeres, édes, pézsmás és fás jegyekkel egyesíti. Az elért hatás játékos, érzéki, melengető, ám mindenekelőtt teljesen egyedülálló. Talán a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy olyan gyönyörű rózsás-ámbrás parfümöt alkotott, mely még a legigényesebb parfümszakértők figyelmére is rászolgál.

Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a So Amber parfüm is nagy töménységű, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. A Montale So Amber parfüm egész év folyamán nappal és este is viselhető, ám melengető oldala leginkább a hűvösebb hónapokban érvényesül. Ez a csodálatos Eau de Parfum mindenek előtt a rózsa és ámbra párosát kedvelőket nyeri meg magának, azonban mindenkinek javasolt próbálni, aki kreativitással társuló csúcsminőségű parfümre vágyik.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a So Amber esetében fényes, aranyból feketébe átmenő szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale So Amber - lenyűgöző játékossággal kifejlődő, fényűző, érzéki és melengető rózsás-ámbrás illat.

Összetétel

Fej
marokkói rózsa
Szív
sáfrány, borostyán, szantálfa
Alap
fehér pézsma, vanília, málna
Az illat fajtája
fás, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale So Amber