Max Factor MasterTouchkorrektor

4×
Max Factor MasterTouch korrektor
Max Factor MasterTouch korrektor
Ingyenes kiszállítás
árnyalat 303 Ivory 1,5 g
2720Ft

Kód: MXF0227 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 04. 07.
Csomagküldő – átvevőhely
kedd 2020. 04. 07.

Max Factor MasterTouch termékleírás
Tulajdonságok

Szem alatti karikák, bőr-egyenetlenségek vagy bőrpír? A Max Factor Master Touch folyékony korrektor az összes hiányosságot könnyedén elrejti. Nagyszerű segítőtárs a szemkörnyék élénkítésénél és egységesítésénél. A szivacsos applikátorral könnyen felhordható, a szükséges fedéshez több rétegben is.

Tulajdonságai:

  • folyékony textúrája könnyen szétkenhető, és természetesen olvad egybe az arcbőrrel
  • a szivacsos applikátor pontos és egyszerű alkalmazást tesz lehetővé
  • közepes fedőképessége révén álcázásra és egységesítésre alkalmas
  • a kívánt fedés eléréséhez, rétegezhető
  • összetételével hidratálja és élénkíti a szemkörnyéket

Hogyan használjuk:
Forgassa el néhányszor a korrektor fekete végét, amíg a másik végén lévő szivacsos applikátoron megjelenik a termék. Ezután, az applikátor segítségével hordja fel a szemkörnyékre és dolgozza el. A kívánt fedés eléréséhez rétegezze.

Tulajdonságok

Konzisztencia
fluid
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
korrekciós

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy oroszországi kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor MasterTouch

tracking pixel