Max Factor Eyebrow Pencil szemöldök ceruza

1×
Max Factor Eyebrow Pencil szemöldök ceruza
Max Factor Eyebrow Pencil szemöldök ceruza
árnyalat 1 Ebony 1.4 g
1 600Ft

1 600,00Ft / 1 db, áfával
Kód: MXF0124 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 04. 21.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Max Factor Eyebrow Pencil
Tulajdonságok

A tökéletesen ápolt szemöldök az egész megjelenését magasabb szintre emeli. A Max Factor Eyebrow Pencil szemöldökceruza természetes és ápolt megjelenést biztosítva segít kitölteni a hézagokat és meghatározni a szemöldök végleges formáját. A ceruza kupakján lévő kefével pedig könnyedén a kívánt formára fésülheti a szemöldökét.

Tulajdonságai:

  • vékony hegye lehetővé teszi a pontos kitöltést és a szemöldök vonalának a megrajzolását
  • a kefe segíti a szemöldök természetes megigazítását és kifésülését
  • a ceruza ceruzahegyezővel rendszeresen kihegyezhető
  • elkenődéssel szemben ellenálló

Alkalmazása:
Töltse ki a ceruza hegyével a szemöldökén a hézagokat és véglegesítse a szemöldök vonalát. Fésülje a szemöldökét a kívánt formára. Amint a ceruza hegye tompává válik, faragja meg ceruzahegyezővel.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szín
barna

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Eyebrow Pencil1