Max FactorBrow Shaper automatikus szemöldökceruza kefével

3×
Max Factor Brow Shaper automatikus szemöldökceruza kefével
Max Factor Brow Shaper automatikus szemöldökceruza kefével
Spóroljon
2 750Ft

Spóroljon 19%
árnyalat 10 Blonde
2 220Ft

2 220,00Ft / 1 db, áfával
Kód: MXF1914 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 29.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 29.

Leírás Max Factor Brow Shaper
Tulajdonságok

A Max Factor Brow Shaper szemöldökceruzával minden sminket könnyedén ki tud emelni és saját megjelenése szépségét hangsúlyozhatja vele. Extra vékony hegye lehetővé teszi a szemöldök kívánt formájának pontos megrajzolását és a hiányzó szálak imitálását.

Tulajdonságai:

  • segíti a szemöldök természetes hangsúlyozását és meghatározását
  • pontosan megrajzolja a szemöldök szálait és optikailag sűrűbbé teszi a szemöldököt
  • gazdag pigmentáltsága telt, ugyanakkor természetes megjelenést garantál
  • praktikus keféje tökéletesen formázza és átfésüli a szemöldök szálait

Alkalmazása:
Először fésülje át a kefével a szemöldökét, majd rövid mozdulatokkal rajzolja be a ceruzával a szemöldök szálait és az orrgyöktől a halántéka felé haladva töltse fel, valamint határozza meg a szemöldöke formáját. Végül ismét könnyedén igazítsa meg a kefével.

Teljes összetevőlista

DIISOSTEARYL MALATE, TRIETHYLHEXANOIN, C20, 40 ACID, C20, 40 ALCOHOLS, MICA, POLYETHYLENE, SYNTHETIC WAX, GLYCERYL BEHENATE / EICOSADIOATE, ETHYLENE / PROPYLENE COPOLYMER, ETHYLCELLULOSE, BORON NITRIDE, VP / EICOSENE COPOLYMER, TOCOPHEROL, PROPYLPARABEN, ASCORBYL PALMITATE [+ /, CI 77891, CI 77499, CI 77492, CI 77491] A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Szín
szőke

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Brow Shaper3