ManceraSo Blue Eau de Parfum unisex

Mancera So Blue Eau de Parfum unisex
Mancera So Blue Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
120 ml
36 620Ft

Több mint 5 db a raktáron | 30 516,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: MCR0217
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Ön is burkolja magát az illatba, melytől nagyszerű kedve lesz egész nap. Az unisex Mancera So Blue Eau de Parfum az optimizmus és a tökéletes boldogság kifejeződése.

  • tiszta, friss illat
  • vizes illat a tenger illatjegyeivel
  • unisex – nőknek és férfiaknak is
  • friss illat meleg időre

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, mandarin, bergamott, bors, gyümölcsös tónusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tengeri tónusok, pacsuli, ibolya, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, zuzmó, szantálfa, vanília, borostyán
Az illat fajtája
orientális, virágos

A Mancera niche parfümök a Kelet varázsát, a sivatagot, a napot és a felülmúlhatatlan luxust hordozzák magukban. Összetételükben megtalálhatók a legaprólékosabban válogatott drága alapanyagok, például az agarfa, a gyanta, a bőr és hasonlók. A Mancera parfümökkel rendkívül fényűzőnek és különlegesnek érzi majd magát.
A Mancera márkát Al-Athar alapította a Perzsa-öböl egyik legnagyobb parfümházának kezdeményezésére 2008-ban, Párizsban. A Mancera niche parfümöket így kifejezetten a jellegzetes keleties illatok és az arab kultúra szerelmeseinek teremtették.
Kifinomult összetételükön kívül a Mancera niche parfümöket a kivételes minőségű üvegből készült luxus üvegcséi is páratlan alkotásokká teszik. Kényeztesse magát a luxus igazi érintésével, a Mancera niche parfümök eredeti különlegességével!