Makeup RevolutionReloaded bronzosító

2×
Makeup Revolution Reloaded bronzosító
Makeup Revolution Reloaded bronzosító
árnyalat Holiday Romance 15 g
1 580Ft

10 533,33Ft / 100 g, áfával
Kód: MUR06895 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 6 900 Ft értékű Mystery Box ingyen, ha a Makeup Revolution márkáktól - W7 Cosmetics, Rude Cosmetics vagy Makeup Obsession - vásárol legalább 9 500 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Makeup Revolution Reloaded

Varázsolja arcbőrét napsütötten ragyogóvá, trópusi nyaralás nélkül. A Makeup Revolution Reloaded bronzosító természetes, bronzos árnyalattal emeli ki arckontúrjait. Könnyedén használható, és építhető formula, amely bármilyen sminket tökéletesen kiegészít. Egészséges bronzos árnyalatot kölcsönöz arcbőrének.

Tulajdonságok:

  • egészségessé, és üde megjelenésűvé teszi az arcot
  • bronzos árnyalatot kölcsönöz az arcbőrnek
  • kontúrozáshoz is használható
  • enyhén színezi az arcot
  • vegán termék

Használata:
A napbarnított megjelenésért vigyen fel egy kis mennyiséget a teljes arcára. Az arc megformálásához és a kontúrok kiemeléséhez vigye fel a homlok oldalai mentén, az arccsont alá, az áll alsó részére illetve az orr oldala mentén.

Makeup Revolution a márkáról

A Makeup Revolution dekoratív kozmetika valódi forradalmat jelent a smink és az alapozók területén. Ez a londoni márka minden portfóliójában magas minőségű és megfizethető áru termékek széles választékát kínálja, melyek teljesen magukkal ragadnak.

Különösen népszerűek a pigmentekkel teli és változatos színkombinációjukkal kiemelkedő luxus szemhéjfesték paletták. Ezért ne hiányozzon a kozmetikai gyűjteményéből a Makeup Revolution szemhéjfesték sminkpaletta sem. A márka kínálatában ugyanakkor egyéb kozmetikai gyöngyszemeket is talál, és nem kerülhetik el a figyelmét valóban a minden bőrárnyalathoz igazodó és sokféle változatban készülő Makeup Revolution alapozók és a legendás Makeup Revolution korrektorok sem.

A márka termékeinek eredeti, játékos, ám mégis praktikus dizájnjába is biztosan teljesen beleszeret majd. Tegye valóban eredetivé a sminkjét és stílusát a Makeup Revolution London termékeivel!

Értékelés Makeup Revolution Reloaded2