Ugrás a fő tartalomhoz

Mad About

Legyen önmaga és mutassa meg személyiségét. A Schwarzkopf Professional Mad About márkájú kollekciója azon hölgyek számára készült, akik őrületesen szeretik hajukat. A kollekció 2018-ban azzal a céllal került piacra, hogy a göndör és hullámos hajnak első osztályú törődést biztosítson.
Mostanra a termékek gyarapodtak a Mad About Curls Superfood újdonságokkal, melyek szuper tápanyagokkal telítettek a göndör hajú hölgyek örömére. A változatosság kedvéért a hosszú hajú nőknek is kedveznek az új Mad About Lengths sorozattal. Ugyanis a szép haj nemcsak trendi, hanem életstílus is.

A végtelenül hosszú hajért
Mad About Lenghts sampon és szérum/span>

Az egészséges hosszú haj alapja az egészséges és erős hajtő. A Root to Tip Cleanser sampon az olyan ápoló összetevőkkel, mint az Aquarine összetétel és a biotin, javítja a haj hidratáltságát, erősíti és hidratálja a száraz hajhosszakat és hajvégeket, segít aktiválni a haj folikulákat. A maximális eredményért egészítse ki hajápolási rutinját hajtőerősítő Root Boosting Serum zselével.

Az egészséges hajvégekért hajvágás nélkül is
Kétfázisú spray és intenzív Mad About Lengths ápolás

Fél a fodrásztól, nehogy meg kelljen válnia néhány centitől a hosszú hajából? A Mad About Lengths ápoló hatására az olló már nem okoz gondot. A Length Maximising technológiát alkalmazó, Aquarine komplex tartalmú, intenzív gondoskodás táplálja az igénybe vett hosszú hajat és hajvégeket, ugyanakkor 95%-ban csökkenti a haj töredezését. A kétfázisú, öblítést nem igénylő spray hatására azonnal behegednek a hasadozott hajvégek, és könnyebb a haj kifésülése.

A tökéletesen göndör hajtincsekért
A Mad About Curls Superfood maszk és öblítést nem igénylő kúra.

Természetes göndör a haja? A kókuszolaj, ricinusolaj, avokádóolaj és szőlőmagolaj ápoló hatásának köszönhetően tökéletesen hidratált, fényes és selymes lesz.
A Superfood maszk mélyen regenerálja, hidratálja, és rugalmassá teszi a száraz hajat. A Mad About Curls Superfood Leave-in bőséges, öblítést nem igénylő kúra ideális a hidratációs szint kiegyenlítésére és a göndör hajtincsek formájának megtartására.