L’Oréal Professionnel Pump

adagoló pumpa

1×
L’Oréal Professionnel Pump adagoló pumpa
L’Oréal Professionnel Pump adagoló pumpa
L’Oréal Professionnel Pump adagoló pumpa
Pump for 1500 ml
540Ft

Kód: LOP1056 | Több mint 20 db a raktáron
db
Csomagküldő – átvevőhely
2018. 12. 21., péntek
Személyes átvétel
2018. 12. 21., péntek
L’Oréal Professionnel Pump
Pump for 1500 ml | 540Ft

L’Oréal Professionnel Pump kozmetika leírása

Az ügyes L’Oréal Professionnel Pump adagolópumpa a sampon illetve a kondicionáló praktikus kiegészítője.

Tulajdonságok:

  • biztosítja a pontos és egyszerű adagolást
  • minimálisra csökkenti készítmény pazarlását

Használata:
Szerezzen be egy adagolópumpát, és azt a kompatibilitás biztosítása miatt, mindig egy termékcsaládba tartozó készítményekhez használja.

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.