Ugrás a fő tartalomhoz
Loewe Esencia Elixir parfüm uraknak
Loewe Esencia Elixir parfüm uraknak
Loewe Esencia Elixir parfüm uraknak
Loewe Esencia Elixir parfüm uraknak
összetételpacsuli, vetiverfű, borostyán
Az illat fajtájaaromás

Egyes férfiak eleganciát szeretnének sugározni, mások titokzatos vagy csábító aurát igyekeznek árasztani. A Loewe Esencia Elixir férfi parfüm mindezekkel a jellemzőkkel, sőt ennél még többel is gazdagítja Önt. Az illatban fás jegyek keverednek a gyógynövények és a bőr elillanó illatával. Ez a fűszeres illat teljesen meghódítja Önt és környezetét.

  • aromás, fás illat férfiaknak
  • a 2023-ban megjelent parfüm a LOEWE Esencia kollekció része
  • az 1988-as LOEWE Esencia Eau de Parfum nyomán alkották meg

Az illat összetétele
A parfüm csordultig van tiszta, természetes illatokkal, amelyek zenéje simogatja a lelket. A friss fás jegyek dominálnak, amelyeket a bőr füstös esszenciája és az éteri vetiver emel ki. A pacsuli sötét, földes aromája váratlan mélységet kölcsönöz az illatkompozíciónak, melynek mélységeit a melengető ámbra teszi teljessé.

Az illat története
A Loewe Esencia Elixir férfi parfüm elődje több mint harminc évvel ezelőtt, 1988-ban jelent meg a piacon. Akkoriban ez egy aromás fougère illat volt, amelynek jelenlegi változatát többek között magasabb koncentrációjú illóolajokkal gazdagították. A parfüm a LOEWE Esencia kollekció tagja, amelynek ihletője a DNS. Mint az élet forráskódja, a kollekció figyelemre méltó illatai meghatározzák az egyéniséget, de egyben azt is, ami tagadhatatlanul közös bennünk.

LoeweEsencia Elixir parfüm uraknak

Akció
58 800Ft
Spóroljon 10%
50 ml
52 870Ft

Raktáron | 105 740,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: LOW01096
1
Express One Hungary
hétfő 2024. 06. 17.
Személyes átvétel
szombat 2024. 06. 15.