Ugrás a fő tartalomhoz

Korloff

Korloff

Az érezhető luxus– a Korloff egy francia ékszergyártó cég, amely luxusékszereket, órákat, mandzsettagombokat, luxustollakat és nem utolsósorban niche parfümöket gyárt.

 

A Korloff Ékszerház figyelemre méltó történettel rendelkezik, amely a világ legnagyobb gyémántjához, egy titokzatos, 200 karátos nyers fekete gyémánthoz kötődik. A legenda szerint ez a kivételes ékszer az arisztokrata orosz Korloff-Sapojnikoff család tulajdonában volt, aki nemzedékről nemzedékre talizmánként adta azt tovább, mielőtt 1917-ben elhagyta Oroszországot.  A Korloff illatok merész illatkompozícióikban felerősítik, és meghosszabbítják a márka luxus ékszerei által kiváltott érzelmek lecsengését. Kombinálják a luxust, az érzékiséget és a provokációt, és mindenekelőtt a legapróbb részletekig kidolgozottak. 

Érdemes megemlíteni a Korloff Gold, a Korloff Lady vagy az ikonikus Korloff Korlove Eau de Parfum hölgyeknek szóló illatait. Természetesen a férfiak sem maradhatnak ki. Fedezze fel a Korloff In White Eau de Toilette illatos ékszert, vagy szeressen bele  az uraknak szánt Korloff Pour Homme Eau de Parfum-be. Engedjen a friss illatkompozícióknak, és kényeztesse magát Ön is ezekkel a fényűző illatos drágakövekkel.

teljes szöveg szöveg elrejtése