Ugrás a fő tartalomhoz

King C. Gillette

King C. Gillette

Ápolja igazán professzionális megoldásokkal szakállát, és tegye egyedülálló, pihentető élménnyé a megszokott borotválkozást is! Mert szakállat viselni életstílus: nem egyenlő azzal, hogy egyszerűen hagyjuk megnőni az arcszőrzetet. A szakáll ápolása igazi művészet, amihez megfelelő eszközök is kellenek. Ezekkel szeretné Önt ellátni a King C. Gillette márka. Kínálatában minden elérhető, ami az igényes otthoni szakállápoláshoz kell: a borotváktól a szőrnyírókon és a borotvazseléken át egészen a balzsamokig és samponokig..

 

A Gillette bemutatja új King C. Gillette sorozatát, amely tökéletes élménnyé teszi a szakáll otthoni ápolását – akár a borbélynál. A kollekciót hosszú évek hagyományai ihlették, nevét pedig a Gillette alapítójáról, King Camp Gillette-ről kapta.

A King C. Gillette a hagyományoknak és az összegyűjtött tapasztalatoknak köszönhetően komplett termékcsaládot kínál, amely segít tökéletessé tenni az Ön egyedi stílusát: nemcsak a borotválkozás és a precíz formázás, hanem az arcszőrzet ápolása során is.

A King C. Gillette márka minden eshetőségre megbízható megoldást kínál Önnek: nem számít, hogy a simára borotvált arcot, a borostát, a bajuszt vagy a szakállat választja. A King C. Gillette Beard Trimmer szakállnyíró gondoskodik a tökéletes formájú szakállról. A King C. Gillette Shave & Edging Razor borotva és a King C. Gillette Transparent Shave Gel borotvazselé tökéletesen sima arcot biztosít. Próbálja ki a King C. Gillette márka termékeit, és alakítsa ki arcszőrzete stílusát otthon!

teljes szöveg szöveg elrejtése