Kenzo Parfum D'Été Eau de Parfum hölgyeknek

17×
Kenzo Parfum D'Été Eau de Parfum hölgyeknek
Kenzo Parfum D'Été Eau de Parfum hölgyeknek
75 ml
29 870Ft

39 827Ft / 100 ml, áfával
Kód: KZO0025 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Ha 20 000 Ft felett vásárol a Kenzo márkától, megajándékozzuk egy praktikus vászontáskával.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Kenzo Parfum D'Été parfüm leírása
Összetétel

Lépjen be egy gyönyörű kertbe, ahol enyhe szellő simogatja, és bőrére a virágok bódító illatú szirmai hullanak! A női Kenzo Parfum D’Ete Eau de Parfum a természet szívébe repíti Önt, és bármikor a nyár friss légkörét teremti meg Ön körül, amikor csak erre vágyik.

  • áttetszően tiszta virágos illat
  • bármilyen tevékenységhez lendületet és energiát ad
  • kiemeli a természetes női szépséget

Az illat összetétele
Először a gyöngyvirág gyengéd jegyei ragadják magukkal, amelyek törékeny, ugyanakkor csábító hatást keltenek. Ezt virágok harmóniája követi, amelyben bódító bazsarózsa és simogató jácint veszi körül Önt, mindezt pedig a jázmin titokzatos aláfestése kíséri. Az illatot intenzíven és hosszan fogja érezni a melengető szantálfa és az érzéki fehér pézsma jól bevált kettősének köszönhetően.

Az illat története
A Kenzo Parfum D’Ete női illata vonzó, virágos aurát teremt Ön körül, amely tökéletesen kiemeli nőiességét. A levelet formázó üvegcse egyszerű, ugyanakkor kifinomult hatást kelt: A természet erejének egy része, amit Ön is a kezébe vehet. Mindegyik üvegcse egyedülálló alkotás a természetes íveknek köszönhetően, amelyek különféleképpen verik vissza a fényt. Az illatot 2002-ben Antoine Lie parfümőr alkotta.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gyöngyvirág
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bazsarózsa, jácint, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, szantálfa
Az illat fajtája
virágos, zöld

Kenzo a márkáról

Eredetiség, kreativitás és ázsiai kultúrára utaló, egzotikus elemek kombinációja. Ez a divat- és parfümvilág nagy játékosa, a Kenzo luxusmárka, melynek mottója az „Egy gyönyörű világért“. Alkotásaiban tökéletesen tükröződik az energia, az öröm, az antikonformizmus és a természetből merített inspiráció.

Kenzo Takada divattervező alapította, aki Japánból költözött Párizsba, majd 1970-ben ott nyitotta meg első butikját. A Kenzo márkát a hagyományos japán elemek európai stílussal és párizsi eleganciával történő ötvözése jellemzi.

A Kenzo parfümök pontosan olyanok, mint maga a márka, azaz játékosak, színesek és ötletesek. A legkedveltebb női Kenzo parfüm kétség kívül a Flower by Kenzo, ami arra a kérdésre adja meg a választ, hogy „milyen lenne a pipacs illata, ha lenne valamilyen illata?“ Legalább ennyire figyelemreméltó a vaníliás illatjegyeket hordozó Kenzo Amour női parfüm, az eredeti illatok Kenzo World kollekciója, valamint a L‘Eau Kenzo is. A férfiakat viszont a Kenzo Homme Eau de Parfum érinti meg legjobban.

Értékelés Kenzo Parfum D'Été17