GUERLAIN Les Voilettes matt átlátszó púder

1×
GUERLAIN Les Voilettes matt átlátszó púder
GUERLAIN Les Voilettes matt átlátszó púder
árnyalat Clair 6.5 g
18 720Ft

18 720,00Ft / 1 db, áfával
Kód: GUR0901 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 04. 21.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás GUERLAIN Les Voilettes
Tulajdonságok

Mattá teszi az arcbőrt, fixálja a sminket és könnyűsége miatt szinte nem is érzi az arcán. A Guerlain Les Voilettes matt, átlátszó púder tökéletesen finommá és bársonyosan selymessé teszi a bőrét... és elfelejtheti kellemetlen ragyogását is.

Tulajdonságai:

  • mattá teszi az arcbőrt és magába szívja a felesleges faggyút
  • fixálja a sminket és meghosszabbítja a tartását
  • teljesen természetesen mutat az arcon
  • alkalmazkodik a bőr színtónusához
  • tökéletesen hozzátapad az arcbőrhöz
  • luxuskivitelben

Összetétele:

  • finom abszorbeáló por és gyöngyöcskék – gondoskodnak az arcbőr matt megjelenéséről

Alkalmazása:
Vigye fel a púdert az arcára az ecsettel. Fordítson különös figyelmet a T-zónára.

Tulajdonságok

Konzisztencia
kompakt
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
mattítás
Hatás
matt
Alapozó árnyalata
light

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Les Voilettes1