GUERLAIN Insolence Eau de Parfum hölgyeknek

4×
GUERLAIN Insolence Eau de Parfum hölgyeknek
GUERLAIN Insolence Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml

Kód: GUR0055 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

GUERLAIN Insolence parfüm leírása
Összetétel

Új, de meglepően ismerős. Ez a Guerlain Insolence Eau de Parfum hölgyeknek, amely nemcsak bódító illata, hanem szokatlan története révén is kiemelkedik a parfümök közül: a 19. századi francia udvarhoz kapcsolódik, amely ekkor élte legvarázslatosabb és legelegánsabb korszakát. Érezze az illatot, és hagyja, hogy legalább egy pillanatra olyan időkbe hívja meg, amikor a nagyvonalúsággal még nem bántak csínján!

  • virágos-gyümölcsös illat
  • minden nőnek, aki luxusra vágyik
  • minden nap, de különleges alkalmakkor is viselhető

Az illat összetétele:
Elsőként a titokzatos bogyós gyümölcsök jegyei lepik meg az érett málnával és citrusokkal keveredve. Az édeskés illatot hamarosan a rózsa és az ibolya friss virágainak aromája váltja fel. A gyengéd előjátékot végül az alapillatban tökéletesen kiegészíti az orientális szantálfa ereje, a gyanta és a földes pézsma.

Az illat története:
A Guerlain Insolence a francia történelem egy szeletét hordozza magában, ugyanis 1853-ban alkották meg Eugénia császárné, III. Napóleon felesége részére. A mesterparfümőr pedig nem volt más, mint maga Pierre-François-Pascal Guerlain. Az illat aranyló kupakos, rózsaszínes-lilás üvegcséje révén is egyedi, amellyel a szintén lenyűgöző francia művészetre utal.

Összetétel

összetétel
bogyó, ibolya, narancsfa virág, nőszirom
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Insolence4