Grès Madame Grès Eau de Parfum hölgyeknek

25×
Grès Madame Grès Eau de Parfum hölgyeknek
Grès Madame Grès Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
23 600Ft

Spóroljon 81%
100 ml
4 580Ft

4 580Ft / 100 ml, áfával
Kód: GRE0952 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino8 kódot a kosarában és 8% kedvezményben részesül minden női termékre. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 03. 10.
Személyes átvétel
szerda 2021. 03. 10.

Grès Madame Grès parfüm leírása
Összetétel

Tökéletesen kidolgozott, önbizalmat növelő illatot rejt magában a Grès Madame Grès flakonja. Az eau de parfum elegáns és kifinomult, virágos, orientális illat amely gyorsan elcsábítja Önt is. Az ókori görög szobrok tökéletes szépsége inspirálta az illatot. Bárki istennővé válhat ezzel az illattal.

  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is
  • modern, öntudatos nőnek
  • orientális-virágos illat

Illat összetétele
A Gres Madame nyitó tónusait az édes ananász és aromatikus kardamon alkotja. Szívében társul hozzá egy csodás illatos, virágcsokor, amelyet magnólia, frézia és bazsarózsa alkot. A kellemes édeskés tónusok megjelennek az illat alapjában is, a vaníliának köszönhetően. Az orientális tónusú pacsuli és a különleges szantálfa marad meg legtovább bőrén.

Illat története
Könnyed, kifinomult és nőies illat a Grès Madame Grès. Lágy nőiességét az enyhe rózsaszín színe is csodásan tükrözi. A romantikus bazsarózsára utal, amely Önt is leveszi lábáról. Tökéletes választás mindennapi viseletre. Egyedülálló divatos kiegészítőjévé válik, amely nélkül már nem tudja elképzelni mindennapjait.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ananász, kardamon
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bazsarózsa, magnólia, frézia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, pacsuli, bőr, szantálfa
Az illat fajtája
orientális, virágos

Grès a márkáról

A Grès márka az eleganciát, a nőiességet és az időtlenséget testesíti meg. Neves ruhadarabjai egyet jelentenek az haute couture-rel, és olyan hírességek viselték őket, mint Marlene Dietrich, Greta Garbo vagy Jacqueline Kennedy.

A márka születését a Madame Grès néven ismertté vált Germaine Émilie Krebs-nek köszönhetjük, aki már a 30-as években is divattal foglalkozott és 1942-ben megnyitotta a Grès divatházat. A márkanév a Madame férje keresztnevének anagrammája: Serge Czerefkov orosz festőművész volt.

Az első Grès illat 1958-ban látott napvilágot, mégpedig a bőrös Grès Cabochard. Egy indiai út ihlette, ahonnan Madame Grès nem sokkal korábban tért haza. Az ikonikus parfüm ma is kapható, és még mindig nagy népszerűségnek örvend. Hasonlóan kedvelt az ananászos, szantálos és pacsulis jegyeket felvonultató Grès Madame Grès Eau de Parfum vagy a virágos Grès Cabotine de Grès, amelyben a tubarózsa, a jácint és a szegfű illata bújik meg.

Értékelés Grès Madame Grès25