Grès Cabotine de GresEau de Parfum hölgyeknek

25×
Grès Cabotine de Gres Eau de Parfum hölgyeknek
Grès Cabotine de Gres Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
24 600Ft

Spóroljon 84%
100 ml
3 960Ft

Kód: GRE0002 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 11. 02.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 10. 31.

Grès Cabotine de Gres parfüm leírása
Összetétel

A Grès Cabotine de Grès Eau de Parfum-öt hölgyeknek a „vagyok, amilyen vagyok” jelszó szellemében alkották meg. A feketeribizli, a frézia és a gyömbér tiszta jegyei jellemezte illattal önmaga lehet – minden tulajdonságával együtt. Legyen ártatlanul érzéki és varázslatos, amilyen ez a francia illat is!

  • virágos illat
  • minden nőnek, aki szenvedélyre vágyik
  • mindennapos viseletre ajánlott

Az illat összetétele
Az illatszimfónia első jegyeiben az édes narancsvirág és a zamatos feketeribizli meglepő elegye játszik. Utánuk a frézia, az egzotikus ylang-ylang és a pikáns gyömbér kérnek szót. Az illatok lenyűgöző összhangját végül a lenyűgöző pacsuli, a szantálfa és a pézsma kerekítik le.

Az illat története
A Grès Cabotine de Grès 1990-ben látott napvilágot, és azóta világszerte megkedvelték azok a hölgyek, akik a franciás eleganciára és bájra esküsznek.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli levele, szilva, mandarin, feketeribizli, koriander, narancsfa virága, őszibarack
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, frézia, jácint, gyömbér, szegfű, ylang-ylang, ibolya, jázmin, nőszirom, heliotrop, tubarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, cibet, borostyán, szantálfa, vanília, pézsma, tonkabab, feketeribizli, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos

Grès a márkáról

A Grès márka az eleganciát, a nőiességet és az időtlenséget testesíti meg. Neves ruhadarabjai egyet jelentenek az haute couture-rel, és olyan hírességek viselték őket, mint Marlene Dietrich, Greta Garbo vagy Jacqueline Kennedy.

A márka születését a Madame Grès néven ismertté vált Germaine Émilie Krebs-nek köszönhetjük, aki már a 30-as években is divattal foglalkozott és 1942-ben megnyitotta a Grès divatházat. A márkanév a Madame férje keresztnevének anagrammája: Serge Czerefkov orosz festőművész volt.

Az első Grès illat 1958-ban látott napvilágot, mégpedig a bőrös Grès Cabochard. Egy indiai út ihlette, ahonnan Madame Grès nem sokkal korábban tért haza. Az ikonikus parfüm ma is kapható, és még mindig nagy népszerűségnek örvend. Hasonlóan kedvelt az ananászos, szantálos és pacsulis jegyeket felvonultató Grès Madame Grès Eau de Parfum vagy a virágos Grès Cabotine de Grès, amelyben a tubarózsa, a jácint és a szegfű illata bújik meg.

Értékelés Grès Cabotine de Gres25