GivenchyL’Interdit Eau de Toilette hölgyeknek

10×
Givenchy L’Interdit Eau de Toilette hölgyeknek
Givenchy L’Interdit Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
29 020Ft

Spóroljon 15%
50 ml
24 650Ft

Raktáron | 49 300,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: GIV08850
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon a Givenchy márkától legalább 27 000 Ft értékben, és egy neszesszerrel ajándékozzuk meg.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 04.

Amikor a sötétség fénnyel találkozik... A Givenchy L’Interdit Eau de Toilette a tiltott terület határáig vezeti Önt. Illatkompozíciója csupa ellentét, izgalom és nőiesség, amivel felébreszti az érzékeket.

Emelje ki valódi énjét és találkozzon az ismeretlennel!

  • virágos, fás és pézsmás illat
  • 2019-ben jelent meg a piacon
  • a mák szokatlan illatával

Az illat összetétele
Az illatkompozíció fejjegyei között a narancsvirág dominál, utána pedig tubarózsa és mák kezd illatozni. Az alapillatot, amely a legtovább marad meg, pacsuli, vetiver és elbűvölő pézsma fémjelzik.

Az illat története
A Givenchy L’Interdit illat 2019-ben jelent meg a piacon. Kidolgozott illatkompozíciója Dominique Ropion, Fanny Bal és Anne Flipo parfümőröknek köszönhető.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Az illat fajtája
fás, pézsmás

Divatos dolgok luxus kivitelben, minőségi kozmetikumok és csodás illatok. Ez a francia Givenchy márka, amely több mint 60 éve hódol a divatnak és a szépségnek. Arra ösztönzi a vásárlókat, hogy felfedezzék saját, feledhetetlen stílusukat és önmagukat tudják adni.

A Givenchy márka története 1952-ben, Párizsban kezdett íródni, amikor Hubert de Givenchy megalapította a nevét viselő divatházat. 1953-ban Hubert de Givenchy találkozott Audrey Hepburn-nel és elkezdődött szoros együttműködésük. Givenchy az elragadó Audreynak, aki a múzsája lett, filmes kosztümöket tervezett és különböző alkalmakhoz öltöztette őt.

1957-ben a Givenchy bemutatta a L'Interdit illatot, amelyet eredetileg éppen ezen elbűvölő színésznő számára terveztek. Így alakult meg a Parfums Givenchy társaság. Felejthetetlen illatok következtek, és 1989-ben a Givenchy márka kozmetikumokkal is kibővült.

A legendás Givenchy L'Interdit-en kívül, amely elragadó, virágillatú, modernebb interpretációt kapott, nagyon kedveltté vált a Givenchy Irresistible a Gentleman Givenchy illat is.

A Givenchy parfümök időtállóak, hagyják megnyilvánulni az őket viselők személyiségét, és egyedülálló illatemlékeket alkotnak, így mindenki emlékezetébe zárja majd Önöket.