Givenchy Hot Couture Eau de Parfum hölgyeknek

10×
Givenchy Hot Couture Eau de Parfum hölgyeknek
Givenchy Hot Couture Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
100 ml
27 400Ft

27 400Ft / 100 ml, áfával
Kód: GIV0084 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Givenchy Hot Couture parfüm leírása
Összetétel

Öltse magára a legmagasabb minőségű illatot! Minden férfi szemében ellenállhatatlanná válik, és minden nő önre akar majd hasonlítani. A Givenchy Hot Couture női Eau de Parfum egyszerű, de szokatlanul elragadó illata minden divathullámot túlél. Burkolózzon ön is egy időtlen aromába!

  • ellenállhatatlan, virágos illat kifinomult ízlésű nőknek
  • kiválóan kiemeli a szépséget és a személyiséget
  • a párizsi exkluzív divat ihlette

Az illat összetétele
A kivételes illatkompozíció fejillatában málnából, narancsból és friss bergamottból készült ízletes gyümölcskoktél varázsolja el az érzékeit. Utána a földes vetiverrel elegyedő, csábító magnólia burkolja be önt, amelyet egy csipetnyi bors fűszerez. A meleg alapillatban a ritka szantálfa, az érzéki pézsma és a melengető borostyán dominál.

Az illat története
A Givenchy Hot Couture remekül kiegészíti az ön stílusát – és a legjobb benne, hogy soha nem megy ki a divatból. Ez a 2000-ben bemutatott illat olyan, mint egy méretre szabott, exkluzív darab azoknak a hölgyeknek, akik nem félnek kiemelkedni a tömegből és mindenkit elvarázsolni a környezetükben.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
málna
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
magnólia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, vetiverfű
Az illat fajtája
orientális, gyümölcsös

Givenchy a márkáról

Divatos dolgok luxus kivitelben, minőségi kozmetikumok és csodás illatok. Ez a francia Givenchy márka, amely több mint 60 éve hódol a divatnak és a szépségnek. Arra ösztönzi a vásárlókat, hogy felfedezzék saját, feledhetetlen stílusukat és önmagukat tudják adni.

A Givenchy márka története 1952-ben, Párizsban kezdett íródni, amikor Hubert de Givenchy megalapította a nevét viselő divatházat. 1953-ban Hubert de Givenchy találkozott Audrey Hepburn-nel és elkezdődött szoros együttműködésük. Givenchy az elragadó Audreynak, aki a múzsája lett, filmes kosztümöket tervezett és különböző alkalmakhoz öltöztette őt.

1957-ben a Givenchy bemutatta a L'Interdit illatot, amelyet eredetileg éppen ezen elbűvölő színésznő számára terveztek. Így alakult meg a Parfums Givenchy társaság. Felejthetetlen illatok következtek, és 1989-ben a Givenchy márka kozmetikumokkal is kibővült.

A legendás Givenchy L'Interdit-en kívül, amely elragadó, virágillatú, modernebb interpretációt kapott, nagyon kedveltté vált a Givenchy Irresistible a Gentleman Givenchy illat is.

A Givenchy parfümök időtállóak, hagyják megnyilvánulni az őket viselők személyiségét, és egyedülálló illatemlékeket alkotnak, így mindenki emlékezetébe zárja majd Önöket.

Értékelés Givenchy Hot Couture10