Givenchy Gentleman Givenchy BoiséeEau de Parfum uraknak

1×
Givenchy Gentleman Givenchy Boisée Eau de Parfum uraknak
Givenchy Gentleman Givenchy Boisée Eau de Parfum uraknak
Új
100 ml
28 390Ft

Kód: GIV08857 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most az Öné lehet a Gentleman Givenchy férfi Eau de Parfum utazó kiszerelésben ingyen, ha bármilyen méretben megvásárolja az új Givenchy Gentleman Boisée-t.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 11. 03.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 11. 02.

Givenchy Gentleman Givenchy Boisée parfüm leírása
Összetétel

Fás illat igazi úriembereknek, akik egyszerre erősek és gyengédek. Ez a férfi Givenchy Gentleman Givenchy Boisée Eau de Parfum, amely csupa ellentét – ahogyan az Ön személyisége is.

Illatkompozíciójában a korianderrel keveredő pikáns bors vár Önre, amelyet az érzékeket simogató, de függőséget okozó kakaó tesz teljessé.

  • fás illat
  • igazi úriembereknek
  • 2020-ban jelent meg a piacon

Az illat összetétele
Először aromás feketeborsot, koriandert és gerániumot érezhet. Utánuk a kifinomultan elegáns nőszirom, a melengető cédrusfa és az ízletes kakaóbab kezd illatozni. Az alapillatot, amely a legtovább marad meg a bőrön, a szantálfa, a pacsuli és a forró fa fémjelzik.

Az illat története
A fás Givenchy Gentleman Givenchy Boisée illatot 2020-ban dobták piacra. Férfias és titokzatos üvegcséje elegáns bőrdekorációval tökéletesen tükrözi az illat jellegét.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fekete bors, gólyaorr, koriander
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kakaó, cédrusfa, nőszirom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, szantálfa
Az illat fajtája
virágos, fűszeres, fás

Givenchy a márkáról

Divatos dolgok luxus kivitelben, minőségi kozmetikumok és csodás illatok. Ez a francia Givenchy márka, amely több mint 60 éve hódol a divatnak és a szépségnek. Arra ösztönzi a vásárlókat, hogy felfedezzék saját, feledhetetlen stílusukat és önmagukat tudják adni.

A Givenchy márka története 1952-ben, Párizsban kezdett íródni, amikor Hubert de Givenchy megalapította a nevét viselő divatházat. 1953-ban Hubert de Givenchy találkozott Audrey Hepburn-nel és elkezdődött szoros együttműködésük. Givenchy az elragadó Audreynak, aki a múzsája lett, filmes kosztümöket tervezett és különböző alkalmakhoz öltöztette őt.

1957-ben a Givenchy bemutatta a L'Interdit illatot, amelyet eredetileg éppen ezen elbűvölő színésznő számára terveztek. Így alakult meg a Parfums Givenchy társaság. Felejthetetlen illatok következtek, és 1989-ben a Givenchy márka kozmetikumokkal is kibővült.

A legendás Givenchy L'Interdit-en kívül, amely elragadó, virágillatú, modernebb interpretációt kapott, nagyon kedveltté vált a Givenchy Irresistible a Gentleman Givenchy illat is.

A Givenchy parfümök időtállóak, hagyják megnyilvánulni az őket viselők személyiségét, és egyedülálló illatemlékeket alkotnak, így mindenki emlékezetébe zárja majd Önöket.

Értékelés Givenchy Gentleman Givenchy Boisée1