GilletteFusion5 Proglide Power tartalék pengék

1×
Gillette Fusion5 Proglide Power tartalék pengék
Gillette Fusion5 Proglide Power tartalék pengék
Spóroljon
9 140Ft

Spóroljon 7%
4 db
8 450Ft

Raktáron | 2 112,50Ft / 1 db, áfával | Kód: GIL0087
1
Express One Hungary
már holnap szerda 2022. 01. 26.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2022. 01. 26.

Tökéletesen sima bőr, amely alig érezte meg a borotválkozást? A Gillette Fusion5 Proglide Power pótfejek erre is képesek. Az 5 penge és a borotvafej hátulján található precíziós nyíró egyedülálló kombinációja bármilyen arcszőrzet tökéletes nyírásáról gondoskodik, a nehezen hozzáférhető helyeket (például az orr környékét) is beleértve. A pengék mindemellett rendkívül vékonyak és finomak, így kiküszöbölik a borosta húzását és tépését.

A különleges krémezőcsík vízben oldódó síkosítókat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a pengék könnyebb csúszását és így megelőzik a bőr irritációját vagy sérülését. A borotvafej túloldalán található csúszásgátló rész elvezeti a felesleges borotvahabot vagy zselét, így gondoskodik a borotva és az arcbőr tökéletes érintkezéséről. Kényeztesse arcbőrét minden nap tökéletesen precíz borotválkozással!

Tulajdonságai:

  • 5 penge kímélő felülettel a kellemes borotválkozásért, szőrszálak húzása és tépése nélkül
  • precíziós nyíró a hátoldalon a nehezen elérhető helyek formázására
  • a krémezőcsík védi a bőrt az irritációtól és megkönnyíti a borotválkozást
  • a Mikrocomb segít a szőrszálakat közvetlenül a pengékhez vezetni
  • a borotva akár 1 havi használat után is éles marad
  • minden Gillette Fusion 5 borotvával kompatibilis

Használata:
Helyezze a pótfejet a borotvakészülékre, majd pattintsa rá.

Teljes összetevőlista

PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, SILICA, PARAFFINUM LIQUIDUM, TOCOPHERYL ACETATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TRIS(DI-T-BUTYL)PHOSPHITE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, BHT, GLYCOL. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Gillette kozmetika| A Gillette borotválkozási kozmetikumok és minőségi borotvák gyártására összpontosít. A társaságot 1895-ben King Camp alapította, és már a kezdetektől tökéletes borotvapengék gyártására törekedett.
Bár a cég szlogenje "Férfiasan tökéletes”, női kozmetikumokat és borotvákat is gyárt. A Mach3 rendszer tökéletes borotválkozást biztosít, "egyetlen lehúzással", a Fusion pedig a nehezen hozzáférhető helyeken borotválja 5 pengéje és egy egyengető éle révén. A Gillette Venus kollekció kizárólag a nők számára készült. Biztosítsa, hogy bőre tökéletesen sima és puha legyen!