GC MI Paste Plus ásványfeltöltő védőkrém az érzékeny fogakra fluoriddal

1×
GC MI Paste Plus ásványfeltöltő védőkrém az érzékeny fogakra fluoriddal
GC MI Paste Plus ásványfeltöltő védőkrém az érzékeny fogakra fluoriddal
íz Strawberry 35 ml
8 660Ft

24 742,86Ft / 100 ml, áfával
Kód: GCC0015 | Raktáron

FIGYELEM! Ez a készítmény nem alkalmas tejfehérje-allergiában szenvedő betegeknek vagy akik esetleg gyanítják, hogy erre allergiások lehetnek és/vagy azoknak akik allergiások vagy érzékenyek a benzoát adalékanyagokra. Használat előtt kérje ki fogorvosa véleményét.

1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 10.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 05. 08.

Leírás GC MI Paste Plus

Élvezze kellemetlen fájdalom nélkül a jeges és a forró italok ízeit is! A GC MI Paste Plus ásványfeltöltő védőkrém érzékeny fogakra RECALDENT™ tejfehérjét tartalmaz, amely magas kalcium- és foszfáttartalmáról ismert. Így jelentősen megerősíti a fogzománcot és mérsékli a fogak rendkívüli érzékenységét. Hatékony összetétele fluoriddal egészül ki, ami minimálisra csökkenti a fogszuvasodás esélyét.

A fogak napról napra ellenállóbbak lesznek a külső hatásokkal és az ételek savtartalmával szemben. A GC MI Paste Plus védőkrém emellett fogszabályzó viselése esetén segít megelőzni a fehér sebek kialakulását, fogorvosi fehérítés és fogkő-eltávolítás során pedig hozzájárul a fogak védelméhez.

Tulajdonságai:

  • segít lezárni a dentincsatornákat és csökkenti a fogak érzékenységét
  • megerősíti a fogzománcot és megelőzi a fogszuvasodás kialakulását
  • étkezés után a szájüregben semlegesíti a savakat
  • fogorvosi fehérítés előtt és után ajánlott
  • fogkő-eltávolítás és a foggyökér tisztítása után is használható
  • nyálképződési problémák és xerostomia esetén is megfelelő

Összetétel:

  • RECALDENT™ (CPP-ACP) tejfehérje – nagy mennyiségű kalcium és foszfát segítségével remineralizálja a fogakat
  • 900 ppm fluorid – megerősíti a fogzománcot, véd a fogszuvasodás kialakulása ellen
  • cukormentes

Alkalmazása:
Használja reggel vagy este fogmosás után. Vigyen fel megfelelő mennyiségű krémet a felső és alsó fogsorra egy vattapálcával vagy száraz, tiszta ujjal. Ügyeljen rá, hogy minden fog körülbelül borsónyi krémmel legyen bevonva. A nehezen hozzáférhető helyek kezeléséhez használjon fogköztisztító kefét vagy fogselymet.

Hagyja a krémet legalább 3 percen át hatni, majd nyelvvel oszlassa el a szájüregben és várjon még 1–2 percet. A használat során kerülje a krém lenyelését. A hatóidő elteltével köpje ki a krémet és öblítse ki a szájüreget. A maradék krém magától lemosódik a fogak felszínéről. A krém használatát követően legalább 30 percen át ne egyen és ne igyon.

Figyelmeztetés:
A készítmény első használata előtt konzultáljon fogorvosával. Ne használja abban az esetben, ha allergiás a tejfehérjére vagy a benzoáttartalmú adalékanyagokra.

Részletes útmutató

Használati utasítás megtalálható ITT

Értékelés GC MI Paste Plus1