Ugrás a fő tartalomhoz

Találja meg az arcbőrtípusának és életstílusának legjobban megfelelő FOREO Lunát!

FOREO LUNA 3 A LENYŰGÖZŐ BŐRFIATALÍTÓ HATÁSÉRT

 
A LUNA a legkímélőbb elektronikus eszköz a szépségápolás világában. Még hosszabb és puhább érintőpontokkal büszkélkedhet, amelyek még a nehezebben hozzáférhető helyekre is elérnek. A feszesítő arcmasszázs funkció nemcsak ellazítja az izmokat, de a vérkeringést és az oxigénáramlást is segíti, így hosszantartó fiatalos hatást biztosít.
 

VÁSÁRLÁS

teljes szöveg szöveg elrejtése

FOREO LUNA mini 3 AZ AZONNALI RAGYOGÓ HATÁSÉRT

 
 A LUNA mini 3 mindössze 30 másodperc alatt teszi ragyogóbbá az arcbőrt és látja el önt a szükséges önbizalommal! Az új mélytisztító funkció akkor is gyorsan eltünteti a szennyeződéseket és intenzív, természetesen ragyogó hatást biztosít, ha önnek éppen sietős napja van.
 

VÁSÁRLÁS

teljes szöveg szöveg elrejtése

FOREO LUNA 2 AZ EXTRA HATÉKONY ÁPOLÁSÉRT

 
  Legyen bár a bőre érzékeny, zsíros, normál vagy kevert típusú, a LUNA 2-ben mindig megbízhat. A gyengéd hámlasztó és ragyogást kölcsönző hatás mellett fiatalító masszázst is kínál, amely feszesebbé teszi a bőrt és megemeli az arc kontúrjait.
 

VÁSÁRLÁS

teljes szöveg szöveg elrejtése

FOREO LUNA mini 2 AZ ÚJRA TERMÉSZETESEN RAGYOGÓ BŐRÉRT

 
   Ha most ismerkedik az arcápolással vagy egyszerűen szeretné magasabb szintre emelni a bőrápolási rutinját, a legjobb választás az ön számára ez a kedves modell lesz. A LUNA mini 2 három tisztítózónával rendelkezik, és az alapos tisztítás mellett látható élénkítő hatást is biztosít minden bőrtípus számára.
 

VÁSÁRLÁS

teljes szöveg szöveg elrejtése

FOREO LUNA 2 Professional – HÁZI SZÉPSÉGSZALON ÖNNEK

  
   A LUNA 2 Professional-t úgy tervezték meg, hogy az arcápoló termékek hatását tovább erősítse, és olyan élményt nyújtson önnek, mintha egy szépségszalonba látogatott volna el. A kefe tisztítófelülete még nagyobb, ezzel egyedülálló fiatalító masszázst képes nyújtani a feszesebb és teltebb bőrért.
 

VÁSÁRLÁS

teljes szöveg szöveg elrejtése

FOREO LUNA go A SZÉP ARCBŐRÉRT UTAZÁS ALATT IS

  
  A LUNA go játszva alkalmazkodik a dinamikus életstílushoz, így ideális azok számára, akik szívesen és gyakran utaznak. Ez a hordozható és kompakt készülék gyorsan és könnyedén távolít el minden szennyeződést és sminket, bőrét pedig feszesebbé és rugalmasabbá teszi.
 

VÁSÁRLÁS

teljes szöveg szöveg elrejtése

FOREO LUNA fofo AZ OKOS APPOK RAJONGÓINAK

 
 
    A LUNA fofo két aranyozott szenzorja kiértékeli bőre állapotát, majd az eredményeket elküldi a FOREO alkalmazásnak, amely egyedülálló, 100%-ban személyre szabott tisztító rutint javasol. Miért? Hogy az ön bőre is mindig pontosan azt az ápolást kaphassa, amelyre szüksége van.
 

VÁSÁRLÁS

teljes szöveg szöveg elrejtése

FOREO LUNA play plus – ELÉRHETŐ ELSŐ LÉPÉSEK A FOREO VILÁGÁBAN

 
    A LUNA play plus a sorozat elérhető árú, belépő szintű modellje, és szinte bárki számára tökéletes ajándék lehet. Bármilyen is legyen az ön bőrtípusa, ez a kefe egyetlen perc alatt megtisztítja, puhábbá teszi és felkészíti a további bőrápolásra.
 

VÁSÁRLÁS

teljes szöveg szöveg elrejtése