Ugrás a fő tartalomhoz

FOREO Imagination

VESSE BE A KÉPZELETÉT, ÉS KÉSZÍTSE EL ÁLMAI ARCPAKOLÁSÁT   

Ezt az egyedülálló, selymesen lágy készítményt kifejezetten úgy alkottuk meg, hogy Ön átlagos, a konyhában is fellelhető összetevőket keverhessen el vele. Az eredmény: ultrahatékony, hidratáló alap egy házi készítésű pakoláshoz, amely egyenletesen vihető fel az arcbőrre. Ezután a FOREO Triple Infusion Complex gondoskodik a vitaminok és ásványi anyagok aktiválásáról, ezek így mélyebbre hatolnak az arcbőrbe. Tárja fel a friss összetevőkben és saját képzelőerejében rejlő lehetőségeket a FOREO segítségével! 

HOGYAN MŰKÖDIK? 
 
A FOREO Imagination™ DIY Mask Base arcpakolásalap elengedhetetlen eszköz mindenkinek, aki a test, a szellem és az arcbőr ápolásának holisztikus, 360 fokos megközelítését preferálja. Ez a termék tökéletesen keveri el egymással a válogatott bio összetevőket, és lenyűgöző, krémes smoothie-t készít belőlük, amely egyszerűen felvihető az arcra és a nyakra. Az egyedülálló összetétel fokozza az Ön pakolásában található aktív vitaminok és ásványi anyagok hatásait, segít nekik mélyen behatolni az arcbőrbe, hogy a felszínen és alatta is kifejthessék hatásukat. Önt merre vezeti a képzelet ereje? 

AZ ÖSSZETÉTELRŐL   

MÉG JOBB FELSZÍVÓDÁS
 
Észter – Segít a vízben oldható anyagoknak maximálisan az arcbőrbe hatolni.
Linolsav – Segít az összetevőknek mélyen behatolni az arcbőrbe, optimalizálja a hidratáció szintjét, ezzel megőrzi az egészséges elaszticitást, és védi az arcbőrt a külső környezet stresszfaktoraitól. 
Propilén-glikol – Segít a vitaminoknak és az ásványi anyagoknak áthatolni az arcbőr lipidrétegén.

 

INTENZÍV HIDRATÁLÁS 

Hialuronsav – Pótolja az elvesztett nedvességet és a bőrben természetesen megtalálható (de a korral csökkenő mennyiségű) hialuronsavat, kisimítja a finom vonalakat és ráncokat. Ráadásul azonnali, bár ideiglenes feltöltő hatást kölcsönöz az arcbőrnek.
Nátrium PCA – Meggátolja, hogy az arcbőr elveszítse nedvességét és kiszáradjon, segít megújítani a sejtek közötti kötőanyagot, amely egymáshoz rögzíti a sejteket, így megőrzi az arcbőr fiatalosságát, hidratáltságát és teltségét.

ULTRAERŐS NYUGTATÓ HATÁS 

Foszfolipidek – Akár száraz/irritált bőrtől szenved, akár a hideg idő okoz Önnek problémákat, a foszfolipidek mindig segítik a nedvesség megtartását az arcbőrben, így a teltség és hidratáltság megőrzését.
B5-vitamin – Vonzza a környezetben található vizet és a bőrbe vezeti, amelynek így ragyogó és üde hatást kölcsönöz. 
Allantoin – Hidratáló anyagként hat, amely megőrzi az arcbőr hidratáltságát, és megelőzi a kiszáradást vagy irritációt. Ráadásul nyugtató hatást is nyújt. 

 

БОГАТА НА АНТИОКСИДАНТИ

Сквалан – Изключителна хидратираща съставка и едновременно с това източник на подхранващи мастни киселини и антиоксиданти. 
Витамин E – Ефективен антиоксидант, който помага за подхранване на кожата и я предпазва от увреждане, причинено от UV лъчите и свободните радикали.

 

ALKALMAZÁSA 

Három egyszerű lépésben: Találd ki, keverd össze és vidd fel!
1. TALÁLJA KI az Ön számára tökéletes pakolást, amelyet otthonában, a legjobb friss összetevőkből készíthet el. 
2. KEVERJE ÖSSZE a kiválasztott összetevőket egy teáskanálnyi FOREO Imagination™ alappal. 
3. VIGYE FEL a kész keveréket a FOREO’s Silicone Skincare Applicator applikátor segítségével.  
A pakolást magában is felviheti (azaz kihagyhatja belőle a hozzáadott összetevőket, és használhatja csak az alapot a nyugtató, hidratáló és antioxidáns hatásért).  

A FOREO Imagination™ termékhez egy izgalmas és részletes, képekben gazdag „Recipes of My FOREO Imagination™“ brosúrát is adunk Önnek, amely inspirálja Önt, emellett helyet adhat az Ön házi készítésű pakolásai receptjeinek. 

Ne felejtse el megosztani alkotásait velünk és a világgal és megtekinteni az új recepteket a #foreoimagination hashtag alatt.

 

TISZTA ÉS BIZTONSÁGOS ÖSSZETÉTEL  

 

                   ● Vegánok is használhatják
                   ● Minden arcbőrtípus számára megfelelő
                   ● Állatokon nem tesztelték      
                   ● Bőrgyógyászatilag tesztelt