Timsó

Nem ismerünk olyan természetes segítőtársat, amely sokoldalúbb lenne, mint a timsó. Helyettesíti ugyanis a dezodort, az after shave-et vagy a rovarcsípést kezelő készítményeket. A timsó olyan ásvány, amelyet természetes kálium-alumíniumból jön létre. Nincsen illata, a fürdőszobapolcon kevés helyet foglal, és egyetlen darabja akár egy évig is elég.

Használat előtt mindig öblítse le a timsót, hogy kissé feloldódjon, egyébként nem lesz hatásos. Használat után mindig öblítse le ismét, és hagyja megszáradni.

Timsó borotválkozás után

Néha mindenki megvághatja magát, még akkor is, ha tökéletesen elsajátította a borotválkozás művészetét. Mindez nem okoz akkora problémát, ha kéznél van a timsó. Nedvesítse meg a bőrét, tegyen rá timsót, és a sérülések gyorsabban begyógyulnak. Amíg a timsó megtisztítja a sérülést, égő érzést tapasztalhat, ami gyorsan elmúlik.

Timsó izzadás ellen

Bár a timsó nem illatos, fényévekkel megelőzi a dezodort, ráadásul semmilyen foltot nem hagy a ruházaton. Úgy működik, hogy megköti a vízrészecskéket, amivel semlegesíti az izzadságszagot. Emellett az izzadságképződést is megelőzi.

Timsó csípésekre és égésekre

A timsó nemcsak borotválkozáshoz remek, de akkor is jó szolgálatot tesz, ha megcsípi egy szúnyog csípi. Ez az ásvány megtisztítja a sebet, mérsékli a fájdalmat és az esetleges duzzanatot. Kellemesen hűsíti a leégést és az égési sérüléseket is.

A timsó erősen összehúzó hatású, ezért ideális segítőtárs számos bőrprobléma esetén. Mérsékli a szem alatt karikákat, és jótékony pH-jával puhává varázsolja a bőrt is.

teljes szöveg szöveg elrejtése

árfolyamkülönbség

akár