Borotvakrém

Bestsellerek

Fedezze fel a legjobb borotvakrémeket

Irritációmentes könnyű és gyors borotválkozásra vágyik? Válasszon magának tubusos borotvakrémet, praktikus stiftet vagy tégelyes borotvakrémet, és felejtse el az apró horzsolásokat és a kipirosodott bőrt.

Miért kell borotvakrémet használni?

  • Az átlátszó borotvakrém lágyítja a szakállt és a szőrszálakat, valamint meggátolja, hogy borotválkozás közben a borotva felhorzsolja a bőrt. Így megvédi az arcbőrt az irritációtól és a sérülésektől.
  • A borotvakrémek borotvával, borotvakészülékkel vagy klasszikus borotvapengével történő nedves borotválkozáshoz ideálisak.
  • A krémes jellegnek köszönhetően könnyebb a használatuk, így hasonlóképpen vihetők fel, mint a borotvahab. Ugyanakkor a penge könnyű siklását is segítik.
  • Ráadásul sok borotvakrém arcápolóként is funkcionál, így nyugtatják, táplálják és hidratálják is az arcbőrt. Ezért az ilyen borotvakrémek érzékeny vagy száraz arcbőrre kifejezetten ideálisak.

A mi tippünk: A borotvakrém egyenletes felviteléhez használjon nedves borotvapamacsot.

Borotválkozás előtti krém

Ha a szakálla extra erős és sűrű, próbálja ki a speciális borotválkozás előtti krémet is. Lágyítja a szakállt, és előkészíti az arcbőrt a borotválkozásra. A borotválkozás előtti krémet, mint a neve is elárulja, még a hagyományos borotválkozókészítmény felvitele előtt, a borotválkozó rutin első lépéseként kell alkalmazni.

A notino.hu-n Proraso, American Crew illetve Weleda, valamint további érzékeny arcbőrre és erős szakállra való borotvakrémek széles választékát találja. Ne feledkezzen meg a gondos borotválkozás utáni ápolásról sem, ismerje meg a borotválkozás utáni balzsam-  illetve arcvízkínálatot is.

teljes szöveg szöveg elrejtése