Escentric MoleculesMolecule 01 + Iris Eau de Toilette unisex

Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette unisex
Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette unisex
100 ml
45 210Ft

3 db a raktáron | 45 210,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ECN01237
1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2022. 01. 20.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2022. 01. 20.

Fedezze fel az illatot, melyet nem lehet beskatulyázni és ugyanakkor mesteri fokon emeli ki viselője személyiségét. Az unisex Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette a valódi illat, mely lehetővé teszi egyediségének megnyilvánulását.

  • egyedi illat az egyedi személyiségnek
  • nők és férfiak számára is

Összetétel

összetétel
orrisz gyökér, Iso E Super
Az illat fajtája
fás, pézsmás

Az Escentric Molecules parfümök 2006-ban, amikor először jelentek meg a piacon, egyik napról a másikra a világ abszolút fenoménjává váltak. Sikerük a gyakran egyetlen egy illat erejére épülő, teljesen egyedülálló összetételükben rejlik. Pont ez a minimalizmus teszi az Escentric Molecules parfümöket meglehetősen szokatlanná.

Az Escentric Molecules illatokat a parfümipar a kémia művészeteként ünnepli. A niche parfümök kulcsfontosságú alkotóelemét, az Iso E Super aromamolekulát, a laboratóriumokban már 1973-ban előállították.

A parfümipar viszont mindaddig, amíg Geza Schoen berlini parfümőr elsőként teljesen nem izolálta, elhanyagolta. Schoen két parfümöt alkotott - Escentric Molecules Molecule 01 és Escentric Molecules Molecule 02 - melyeket pont ez a speciális összetevő kapcsol össze.

Az Escentric Molecules niche parfümök rendkívül tartósak és azok számára készülnek, akik az extravagáns és az eredeti dolgokat keresik. Nem mindennapi aromájuk minden bőrön megismételhetetlen varázslatos folyamatot idéz elő.