Dolce & Gabbana Dolceeau de parfum hölgyeknek

13×
Dolce & Gabbana Dolce eau de parfum hölgyeknek
Dolce & Gabbana Dolce eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
37 900Ft

Spóroljon 23%
75 ml
29 100Ft

Kód: DOG0861 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 09. 24.

Dolce & Gabbana Dolce parfüm leírása
Összetétel

Ahogyan egy aprólékosan hímzett ruha a testen, úgy lesz a női Dolce & Gabbana Dolce eau de parfum is az Ön finom nőiességének megtestesítője és védjegye. Illatkompozíciója amellett, hogy egyszerűségében is tökéletes, még valamiben hasonlít egy gyönyörű ruhára: A komplex művészi tudásnak köszönhetjük.

  • lágy és érzéki, virágos illat
  • napközben viselve és meleg időjárásban érvényesül legjobban
  • 2014-ben mutatták be mint a Dolce & Gabbana eredeti illatát

Az illat összetétele
Elsőként a neroli édesen citrusos illatát érezheti enyhén kesernyés aláfestéssel és a papajavirág jegyeivel. A virágos fejillatot a nárcisz, a tavirózsa és a csak Dél-Afrikában honos amarilis bódító aromái viszik tovább. Az illat fokozatosan illan el a kasmír és a pézsma melengető, gyenge jegyeivel.

Az illat története
A Dolce & Gabbana Dolce az időtlen kézműves munkát és a parfümőrök innovatív hozzáállását ötvözi. A műalkotást a vintage ihlette üvegcse teszi teljessé. A marcipánszínű kupak a művészetnek arra az ágára utal, amellyel szicíliai cukrászdákban találkozhatunk.

A fekete szalag pedig azokra a fehér ingekre és csokornyakkendőkre emlékeztet, amelyek a Dolce & Gabbana márka első divatbemutatóit jellemezték. Domenico Dolce, a márka egyik alapítójának aláírását is fekete színben pillanthatja meg az üvegcsén.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
papaya virág, keserűnarancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
amaryllis, nárcisz, tündérrózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
kasmír, pézsma
Az illat fajtája
virágos

Dolce & Gabbana a márkáról

p>Dolce & Gabbana parfümök | Dolce & Gabbana kozmetika - létezik a divat világában néhány olyan márka, amelyeket még azok is ismernek, akiket a divat nem nagyon érdekel. Ezek közé tartozik a Dolce & Gabbana, híres olasz márka, amely a ruházat, a táskák, a cipők és a napszemüvegek mellett nem feledkezhetett meg az egyik legfontosabb kiegészítőről, az illatról sem. A Dolce & Gabbana parfümöknek nincs szégyellni valójuk. Könnyedén szertelenek, és szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Képesek első illatozásra elbűvölni, vagy küzdeni a kegyeinkért, de soha nem unalmasak vagy közömbösek. A nyitott, szenvedélyes, magabiztos, és egyben kissé titokzatos olasz mentalitást rejlik bennük. 
A márka nevét Domenico Dolce és Stefano Gabbana tehetséges tervezők alkották a vezetékneveikből, és létrehozták az egyik legkülönösebb divatvonalat, mely egyedi stílusú és ellenállhatatlan lendületű volt. A Dolce & Gabbana a hiteles és a megszokottól eltérő luxus képviselője. A márka erős identitása és kifinomultsága 1985-ös létrejötte óta évtizedeken át tovább erősödött. Alapítóinak nem mindennapos kreativitása átitatta a márka profilját, valamint teljes stratégiáját, és segített a mai szilárd pozíció kiépítésében. A Dolce & Gabbana márka a világ 40 országában tevékenykedik, és világszerte több száz, divatot és luxus-kiegészítőket kínáló üzletben van jelen. Bár a cég székhelye Milánóban van, fióküzletei megtalálhatók New Yorkban, Tokióban és Hongkongban is. A márkát a világ szórakoztatóiparának legnagyobb hírességei és sportcsillagai viselik - Angelina Jolietól egészen Lionel Messiig.
A Dolce & Gabbana parfümök hasonlóan vannak kialakítva, mint a ruhák és a kiegészítők. Minden a klasszikus stíluson alapul a legaktuálisabb divat kíséretében. Úgy a női, mint a férfi D & G parfümkínálat rendkívül széles, több tucat kifinomult illattal, minden felhasználó igényét kielégítő választékkal. A klasszikusok közé tartozik a Dolce & Gabbana Light Blue illat, amely az életöröm megtestesítője, mégpedig szikrázó mediterrán stílusban. Mintha egy csepp virágos-gyümölcsös illatban igyekezne megragadni az igazi nyári napok érzékiségét. Ennek ellentéte is lehet a fény és árnyék, a kísértés és csábítás titokzatos világát idéző Dolce & Gabbana The One Desire. Intim, személyes szféra, amelyben minden nő eldönti, kit tüntet ki figyelmével, és maga szabja meg az ösztön és a vágy közti határt.
És ugyanez érvényes a férfiak számára is. Bárki, aki beleszeret a Dolce & Gabbana férfi illatba, közvetlen, kissé élvhajhászó és kétségtelenül sikeres férfi lesz. Akár kopott farmerben és pólóban, akár tökéletesen ráillő öltönyben lépeget a siker felé. Az ilyen férfi nem mindig követi a szabályokat, gyakran ugyanis ő a szabályalkotó.
A Dolce & Gabbana a saját értéküket ismerő, az életet élvezni képes és pozitív energiát sugárzó, magabiztos nők és férfiak körében fog szurkolókra találni. Próbálja ki a Dolce & Gabbana elnevezésű, egyedülálló varázslatot és meglátja, milyen új távlatok nyílnak meg Ön előtt!

Értékelés Dolce & Gabbana Dolce