Dior Dior Forever Perfect Fix make-up fixáló spray

Dior Dior Forever Perfect Fix make-up fixáló spray
Dior Dior Forever Perfect Fix make-up fixáló spray
Új
100 ml
15 140Ft

15 140,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHD15036 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a kozmetikumokra! A kosarában adja meg a 15notino kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 04. 16.
Személyes átvétel
péntek 2021. 04. 16.

Leírás Dior Dior Forever Perfect Fix
Tulajdonságok

A Dior Forever Perfect Fix a Dior 1. háromszoros hatású arcpermete: tartós viseletet biztosít, fixálja a sminket, és azonnali hidratálást nyújt egyetlen lépésben.

Az arcpermet mikrodiffúzora fátyolként borítja az arcra a frissítő permetet, és anélkül teszi tartósabbá a sminket, hogy megváltoztatná a színét. Gondoskodik a smink friss és hibátlan állapotáról, miközben nem teszi markánsabbá az arc vonalait, és az apróbb ráncocskákba sem ül bele.

Magas víz- és vadárvácska-tartalma hidratálja és kellemesen frissíti az arcbőrt. A permet egyszerre fixálja a sminket, és egész napos, jótékony hatásokkal szolgál a számára.

Azonnal puhává, frissé és hidratálttá teszi a bőrt. A nap folyamán megőrzi a smink tökéletes megjelenését, és nem ül bele az arc vonalaiba. Színtelen és ultrafinom, a Dior Forever Perfect Fix a helyén tartja a sminket, és nem módosítja a színeket.

Nem lesz tőle zsíros vagy ragacsos a bőr, és a nap folyamán bármikor használhatja a tartás, a frissesség és a kellemes bőrérzet fokozása végett.

Alkoholmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Hatás
hidratáló, hosszantartó

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Dior Forever Perfect Fix