Diego dalla PalmaCompact Powder Foundation kompakt púderes make-up

Diego dalla Palma Compact Powder Foundation kompakt púderes make-up
Diego dalla Palma Compact Powder Foundation kompakt púderes make-up
árnyalat 70 8 g
10 990Ft

Több mint 5 db a raktáron | 137 375,00Ft / 100 g, áfával | Kód: DDP0105
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 04.

Leírás:
A Compact Powder Foundation a diegodallapalma luxus márka alap make-up -ja, mely selymes és finom konzisztenciájú. Hála a speciális mikronizált részecskéknek, tökéletesen könnyű, már - már púderes textúrát hoz létre, mely hihetetlenül jól alkalmazkodik a bőrhöz, könnyű és gyors a használata. A Compact Powder Foundation természetes és friss hatást biztosít a bőrnek. Egyesíti a bőr tónusait. A normál, zsíros és kombinált bőrre ajánlott.

Hatása:

  • könnyű applikálás
  • matt, de természetes a bőr felülete
  • egész nap nem kenődik szét 
  • egyesített bőr

Összetevők:

  • soft focus összetevők - elrejtik a bőr apró tökéletlenségeit
  • szférikus polimerek - matt, de enyhén csillogó, természetes hatást keltenek
  • mikronizált pigmentek - megkönnyítik az alkalmazást, az eredmény jól alkalmazkodó és természetes szín

Bőrtípus:
Alkalmas a normál, zsíros és kombinált bőrre.

Hogyan használjuk:
Kétféle módon vihetjük fel, száraz vagy nedves szivacskával. A fedőhatás növeléséért használjon nedves szivacsot. A gyengébb hatásért szárazat. A természetes hatás érdekében a 30 -as ecset segítségével applikálja.

Tulajdonságok

Konzisztencia
kompakt
Arcbőrtípus
zsíros, normál, kevert
Fedés alapján
Közepes
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Alapozó árnyalata
light

Kozmetika diegodallapalma | A diegodallapalma márka az olaszországi Milánóban keletkezett 1970 -ben. Hála a szakmabeli ismereteknek, a nem mindennapi ötleteknek, a forradalmi technológiának, valamint annak, hogy a koncepciója ironikus és nem mindennapi módon lett bemutatva, lett a  Diego Dalla Palma nagyon rövid idő alatt elismert kozmetikai márka.

Ezeket a fényűző kozmetikai termékeket az olasz művészet hagyományai inspirálták, melyek olyan igényes hölgyeknek készültek, akik nem tekintik a tökéletes megjelenésüket természetességnek. Ez az egyedülálló ápolás a nők szépségéért a termékek nagyon széles skáláját kínálja, sőt még online tanácsadást is vállal. A szakemberek egy pár szó után képesek tanácsot adni abban, hogy milyen stílust válasszunk ahhoz, hogy ellenállhatatlanok legyünk. Választhat a ravasz, klasszikus, kihívó, modern vagy elegáns stílus között, mely mindig tökéletesen kiemeli a személyiségét, hogy Ön minden helyzetben elégedett lehessen.

A diegodallapalma alap mottója a színek határainak átlépése! Kísérletezés új trendekkel, új és kellemes textúrájú termékek készítése nagyon hatásos aktív összetevőkkel, teljesítmény, kényelmes használat és végtelen tartósság. Mindez a diegodallapalma kozmetika, melynek tervezői nagy figyelmet fordítottak arra, hogy tisztelje a luxus kozmetika minden elvét. A diegodallapalma - minőség és kényelem, melyet minden olyan nő értékelni tud majd, aki vágyik arra, hogy tökéletes make-up -ja  és csábító megjelenése legyen.