Diego dalla PalmaLiscioalvento kisimító fluid hajra

Diego dalla Palma Liscioalvento kisimító fluid hajra
Diego dalla Palma Liscioalvento kisimító fluid hajra
150 ml

Kód: DDP00422 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Diego dalla Palma Liscioalvento
Tulajdonságok

Az öblítést nem igénylő Diego dalla Palma Liscioalvento hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.

Tulajdonságok:

  • megzabolázza a rakoncátlan hajszálakat
  • meggátolja a haj kreppesedését
  • antisztatikus hatású

Használata:
Nedves hajra alkalmazza, elsősorban a hajszálak teljes hosszára és végeire vigye fel. Ne öblítse le. Fésülje ki. Formázza a haját a szokásos módon.

Tulajdonságok

Konzisztencia
fluid
Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
hajsimító
Fejbőrtípus
normál fejbőr
Hajprobléma
nehezen kezelhető hajra

Diego dalla Palma a márkáról

Kozmetika diegodallapalma | A diegodallapalma márka az olaszországi Milánóban keletkezett 1970 -ben. Hála a szakmabeli ismereteknek, a nem mindennapi ötleteknek, a forradalmi technológiának, valamint annak, hogy a koncepciója ironikus és nem mindennapi módon lett bemutatva, lett a  Diego Dalla Palma nagyon rövid idő alatt elismert kozmetikai márka.

Ezeket a fényűző kozmetikai termékeket az olasz művészet hagyományai inspirálták, melyek olyan igényes hölgyeknek készültek, akik nem tekintik a tökéletes megjelenésüket természetességnek. Ez az egyedülálló ápolás a nők szépségéért a termékek nagyon széles skáláját kínálja, sőt még online tanácsadást is vállal. A szakemberek egy pár szó után képesek tanácsot adni abban, hogy milyen stílust válasszunk ahhoz, hogy ellenállhatatlanok legyünk. Választhat a ravasz, klasszikus, kihívó, modern vagy elegáns stílus között, mely mindig tökéletesen kiemeli a személyiségét, hogy Ön minden helyzetben elégedett lehessen.

A diegodallapalma alap mottója a színek határainak átlépése! Kísérletezés új trendekkel, új és kellemes textúrájú termékek készítése nagyon hatásos aktív összetevőkkel, teljesítmény, kényelmes használat és végtelen tartósság. Mindez a diegodallapalma kozmetika, melynek tervezői nagy figyelmet fordítottak arra, hogy tisztelje a luxus kozmetika minden elvét. A diegodallapalma - minőség és kényelem, melyet minden olyan nő értékelni tud majd, aki vágyik arra, hogy tökéletes make-up -ja  és csábító megjelenése legyen.

Értékelés Diego dalla Palma Liscioalvento