DermacolTouch & Cover Világosító korrektor ceruzában

1×
Dermacol Touch & Cover Világosító korrektor ceruzában
Dermacol Touch & Cover Világosító korrektor ceruzában
Akció
Spóroljon
3 887Ft

Spóroljon 19%
01
3 120Ft

Raktáron | 3 120,00Ft / 1 db, áfával | Kód: DER03182
1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

A kiváló minőségű Dermacol Touch & Cover korrektor az arcbőr minden hibáját elfedi és tökéletes megjelenést ad az arcának.

Tulajdonságok:

  • világosítja az arcbőrt
  • csökkenti a bőrhibákat
  • egyesíti az arcbőr árnyalatát
  • krémes állag

Használata:
Vigye fel a korrektort vékony rétegben közvetlenül az érintett helyre.

Tulajdonságok

Hatás
élénkítő, korrekciós

A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.