DermacolNeon körömlakk szett

Dermacol Neon körömlakk szett
Dermacol Neon körömlakk szett
Új
3 690Ft

3 690,00Ft / 1 db, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: DER05419 | Raktáron

Explosion körömlakk 5 ml + Obsession körömlakk 5 ml + Jelly körömlakk 5 ml + Green körömlakk 5 ml + Fantasy körömlakk 5 ml

1
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 09. 24.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 09. 24.

Leírás Dermacol Neon
Tulajdonságok

A minőségi Dermacol Neon körömlakk néhány pillanat alatt gyönyörű és ápolt körmöket biztosít önnek.

A szett tartalma:

  • Explosion körömlakk 5 ml
  • Obsession körömlakk 5 ml
  • Jelly körömlakk 5 ml
  • Green körömlakk 5 ml
  • Fantasy körömlakk 5 ml

Tulajdonságok:

  • ragyogó és telt szín
  • magas fényt biztosít
  • kényelmesen felvihető

Használata:
Vigye fel a körömlakkot az ecset segítségével a lakktól lemosott és zsírtalanított körmeire. A jobb hatás érdekében 2 rétegben alkalmazza.

Tulajdonságok

Árnyalat
lila, rózsaszín, zöld, piros, narancs
Ajándék szett típusa
ajándékszett, takarékos kiszerelés
Festék típusa
géles
Hatás
fényes, speciális

Dermacol a márkáról

A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.

Értékelés Dermacol Neon