DermacolEye Shadow Base sminkalap a szemhéjfesték alá

7×
Dermacol Eye Shadow Base sminkalap a szemhéjfesték alá
Dermacol Eye Shadow Base sminkalap a szemhéjfesték alá
Ingyenes kiszállítás
7.5 ml
1 290Ft

Raktáron | 17 200,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: DER1383
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 06.

A minőségi Dermacol Eye Shadow Base szemfesték alapozó fokozza a szemhéjfesték intenzitását és biztosítja a tökéletes tartósságát.

Tulajdonságok:

  • egészen a sminkeltávolításig megbízhatóan fixálja a szemhéjfestéket
  • megakadályozza a szemhéjfesték összefolyását
  • kisimítja a finom ráncokat
  • meghosszabbítja a szemsmink tökéletes megjelenését
  • kiemeli a szemfesték színét

Használata:
Vigye fel az alapozót vékony rétegben a teljes szemhéjra és egyenletesen kenje szét. Ezután vigye fel a szemhéjfestéket.

Teljes összetevőlista

CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, NYLON-12, TALC, METHICONE, CL77891, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.